DÜN DAMGALADILAR, BUGÜN ÇİP TAKACAKLAR..!

Dünya iki konuda sürekli ilerledi.. Kontrolsüz büyüyen firma ve aileler, bu firmalara uşaklık eden kontrolsüz büyüyen faşist ulus devletler.. Ve geçmişin dünyasında insanı damgalayanlar, şimdi ise chip-çip takacaklar..
Bu haber 2020-04-12 16:18:10 eklenmiş ve 18473 kez görüntülenmiştir.

DÜN DAMGALADILAR, BUGÜN ÇİP TAKACAKLAR..!

 

Son bir yüzyıldır insan nüfusunun fazlalılğından bahs eden devletler ne nüfus planlaması konusunda, nede iklim konularında dünya devletleri tek bir ortak adım atmadı.. Dünya iki konuda sürekli ilerledi.. Kontrolsüz büyüyen firma ve aileler, bu firmalara uşaklık eden kontrolsüz büyüyen faşist ulus devletler..

 

Bu iki yapı kıtaları, halkları dünyayı soykırım arenasına çevirdiği gibi ulus devlet faşizmi, diktatörleri ile askeri darbelerle, alana döşediği terör ordu örgütleri ve lejyonları ile aşağı yukarı dünyanın bütün halklarını düşürdüler.. Bir taraftan nsanlık tüketim toplumu, metropollere doldurulan, imhaya açık fare sürülerine çevrilirken.. İnsanlığın lkapitalist sistem eliyle bu yönlü düşürülmesi ise insanlıkla oynayan ilahların eline inanılmaz fırsatlar sundu..

 

Koronavirüs İnsan Soyunun Düşürülmesi-Bitirilmesi, Yada Yeniden Yapılanması Açısından Büyük Bir Ders, Bu Konuda En Önemli Test..

 

Bir mikrobun bütün dünyayı aynı anda doğal yollardan sarması bütün dünya insanlığı açısından büyük bir palavra ve bu konuda bütün dünya halkları şu anda koyun sürüleri gibi kandırıldıklarına inanmaktadırlar.. Bir virüsün ışık hızıyla  gezegeni sarmasının milyonda bir bile olasılığının olmadığna tüm insanlık hemfikir. Ama bütün insanlık büyük bir felaket yaşanmadan mevcut durumdan çıkışın olmaycağından da hemfikirdi..

 

Bu virüs doğal yollardan ziyade, ortaya çıkan belgelerden de anlaşıldığı gibi 10-15 yıl önce labrotuvar ortamında geliştirildiği.. Ve bütün ulus devletlerin de kullanıldığı bir şekilde dünyaya yayıldığı ortaya çıkmaktadır. Halkları kandırmak kullanmada usta olan faşist ulus devletler pekala yıllarca bu virüsün altyapısını oluşturan partikülleri havadan uçaklarıyla sepiştirebilirler.. Ki büyük ihtimallede yayılmanın alt yapısı böyle olmuştur.. 

 

Bu virüsün yeni olmadığına dair deliller, dünyanın kanını emen vampir roketfeler, bunların vakfı  bu virüsle ilgili on yıl önce rapor yazmış, günümüzde yaşananları özetlemiş. Almanlar böyle bir virüsün patentinin 2003 yılında fransada alındığını, Son iddialar ise, Harvard profesörü coronavirüsü ABD'de geliştirip Çin'e sattığı, Harvard Üniversitesi Profesörü Charles Lieber'in virüsü laboratuvar ortamında geliştirerek Çin'e sattığı fakat bir milyon dolar kefaletle serbet kaldığı..Ve en son iddia ise gerçeğe en yakını Çin'in Wuhan Eyaletinde Labarotuvar ortamında üretildiği şıkı giderek güçlenmektedir..

 

Bu Virüs İnsanlığın Mevcut Ölüm Uykusundan Uyanması İçin Büyükbir Şans..

 

Dünyanın insanlığın bu haliyle yürüyemeyeceği.. Bu anlamda tüm insanlığın bü bir afet olmadan dünyamızda düzelme olmayacağı konusunda neredeyse gerizekalı sürüler dışında tüm insanlık hemfikirdi.. Ve bufelaket virüs olarak geldi..

 

Burada virüs doğal yollardan üremesi, yada labrtuvar ortamında üretilmesi ve yayılması insanlık açısından, dünyanın-insanlığın içinde  bulunduğu karanlık durumdan çıkması için büyük bir şans.

 

Virüsün ortaya çıkması kadar önemli olan ise bu yayılmanın operasyona dönüşmesi (ki yayılmada en önemli ayak ise insan psikolojisi ve düşüncesiyle doğru orantılıdır. Bu psikolojik alt yapı ve şartlı inandırma tüm insanlığı hazır hale getirme..) Bu operasyonu da binlerce yıldır dünyayı dizayn eden geçmiş yüzyıllarda-binyıllarda insanlığı bioterörle-mikropla vurmada uzmanlaşan; trilyon dolarların sahipleri. Virüsün mahiyeti incelendiğinde sars-mars-aids vb. tüm mikroplardan bir harmanlama yapılmış. Buda virüsün üzerinde çok profesyonelce çalışıdığını da ortaya koymaktadır..

 

Ve kullandıkları Dünya Sağlık Örgütü, Küresel Medya ile ulus devletleri tepeden ele geçiren etki ajanları  birlikte hayata geçirdiler. Milyonlarca insan bu operasyonu tam bilmesede sesiz kalmayı tercih ediyor.. Bunun en büyük nedeni yukarda da belirttiğimiz gibi bütün insanlığın bir felaket beklentisi içinde olması gerçeği.. Bir başka deyişle bütün insanlık yüzyıllardır işledikleri suçların kendilerini vuracağını mektedir..

 

Bu düşünceden dolayı insanlar bu felaketi fazla sorgulamadan kabullenmek zorunda olduklarına inanmaktadırlar..

 

Virüs felaket senaryosunun gerçekleştirdi. Eğer bu felaket insanlığı uyandırmasa, insanlık yenibir sisteme geçişi başarmasa insan soyu bitme tehlikesi ile karşı karşıya.. Bu sefer datanın-bilginin sahipleri insanlığa çip takıp bitiriler. Yani düşünün vucudunuzdaki bir çipten sizi yönetenler, bir diktatör sizin kendisine küfr ettiğini, ne konuda ne düşündüğünüzü, ne yapacağınızı biliyor.. Nefes alma şansınız bile olmayacaktır.. Bilim adamlarının dediği gibi data sahipleri insanlığı hacklama dönemine geçtiler.. 

 

Nasıl yüzyıllardır bilim adamlarını, kennedy gibi siyaseçileri yok ettiyseler .. Dünya inslarının bu uyuklama dönemini fırsata çevirme, digital ortamda bilgisayrada  bunları takmadan işleyen tüm maho-davaroları tesbit etkisiz hale getirme.. Ardından günümüzde bin-bin yapılan kırımı birsonraki saldırıda  2. 3. 4.  dalga saldırısında ise günde milyon –milyon götürüp dünyayı babalarının çiftliğine dönüştürecekler..

 

Burada en önemli argümanlardan biride herkesi bulunduğu yerde sabit tutarak, cep tefenu, bilgisayar, tv gibi araçlardan konumlarını belirleme, uzay savaşları dedikleri yöntemle imha edileceklere uygun bir zamanda ya roket, ya virüs, ya böcek.. vb. hediyelerini yollayarak imha etme.. Bu anlamda bu bir alıştırma safhasına da dönüşebilir.. Örneğin bir tufan esnasında yada benzer bir virüs saldırısında 2. kez dünya böyle bir afet yaşadığında insanlar ne yapapacaklarını bildikleri için kuzu-kuzu inlerine girerken kişiye firmaya şehre, bölge yada ülkeye.. özel kuşlar yola çıkacak..

 

Ana plannın bu ayağının ardından daha önemli ayağı ise direniş ve direnç göstermeyecek bir insan kalmadığından.. Kalsada son tenoloji robhotlarla uzaylılar saldırdı diye bunlarıda esir alırlar.. Ve hepsinin kıçına kafasına çhip takıp köleleştirecekler.. Gel keyfim gel..

 

Yani ulus devlet faşizmi ve soykırımcı elitler yüzyılladır birbirini besleyerek ırk-dil-din-mezhep-ideoloji vb. binlerce argümanı kullanarak bütün dünya halklarının mınına koyuyorlar..


Eğer Putin, trump vb. özgür iradesi olan devletler ve devlet başkanları, bunlardan  en önemlisi dünya halkları uyanmasa, korona ile dünya insanlığına yapılan saldırıyı çözemezlerse.. dünya halkları için ortak bir devlet konfederasyon hayata geçirilemezse datayı, parayı insanlık birlikte kontrol edecek mekanizmalara ulşamasa, kontrolsüz terörist israil gibi, kontrrolsuz kalan devletlerle, bu yönlü devletleri ve terör lejyonlarını besleyen soykırımcı firmalar, bunlara bunlara uşaklık eden halk düşmanı ortadoğu devletleri ve rejimleri  gibi yapılar 2. Dalga virüs yada değişik silahlarla tüm insanlığın mınına koyacaklardır. Böylesi bir saldırıya insanlık ve dünya şimdiden önlem alamzsa 2. Dalga saldırıda kurtulan olmayacaktır.. Yani insanlık şunu anlamalıdır. Ulus devlet ırk-dil-din-mezhep-sınır ayrıştırmalrıyla insanlığın beynini kitledi. firavunlardan daha önceki çağlardan beri dünyayı dizayn eden soykırımcı sergerdelere büyük bir fırsat verdiler.. Dünya ya bu ilahlardan kurtulacak yada bu ilahlar tüm insanlığın mınına koyacak..

 

Burada devletler acilen güçlerini argelerini birleştirmeli, iran tr vb. ülkeler başta olmak üzere demokrasi hakim kılınmalı, bu ülkelerde dünyayla oynayan sergerdeler askeri darbe vb. oyunlara girişmeden bütün dünyanın dünya konfederasyonu fikri etrafında acilen toparlanmaları gerekmektedir. Ki şu anda Afganistanın talibana teslim edilmesi kontrolsuz büyük bir coğrafyayı şimdiden organize ettiklerini ortaya koymaktadır..

 

Amerikalılar, ruslar, almanlar, ingilizler uyanmasa.. İran vb. ülkeler demokrasiye geçiş yerine askeri darbelerle, terör lejyonları ile işgal edileceklerdir. Her kontrolsuz kanton-geto yada coğrafya.. Dünyayı dizayn eden ilahlar için bulunmaz labratuvar ve fırsatlar ortaya çıkacak. israil gibi kontrolsuz yapılar çoğalacak.. İş işten geçecektir.. Bir sonraki bilinmeyen silah yada virüs saldırısında insanlığın çıkış şansı olmayacaktır.. Bioterör saldırısı şunu net gösterdi. Kontrolsuz tek bir devlet ve firma kalmamalıdır.. Kalırsa herkes kıyametlerden kıyamet beğensin..


Bütün dünya insanlığının ölüm korkusunu atlatarak yüzyıllardır insan soyunu hayvana çeviren bitiren kapitalist  sistemi ve bu sistemin tüm argümanlarını gömmelidirler. Yeryüzündeki tüm ulus devletler yıkılmalıdır. Artı değer bitirilmelidir. Soykırımcı tüm firmaların mal-mülk-vb. el konulmalıdır, yüzyıllar geriye gidilerek insanlığa karşı işledikleri suçları tesbit edilmelidir.. Bütün insanlığın kontrol ettiği ve insanın yönünü yüzünü uzaya çevirdiği canlı-cansız yaşama kastetmediği.. bir sisteme insanlık geçiş yapmayı beceremese .. Bugün lider iş adamı bilmem ne xirim diye dolaşanların hepsinin soyları bile kalmayacak, kalsada başkalarının kullandığı hayvanımsı, yada robotumsu köleler olacaklardırlar..


bir coronada bu kadar çaresiz aklan bir insanlık 4 Corona gücünü taşıyan bir sialhla karşılaşsa ne yapar.. İnsan neden düştü-düşüyor.. Ulusdevlet faşizmi ve eğitim sistemi düşünen  değil düşünmeyen başkalrı için av ve kurban yetiştiren bir sistem. Diktaör ruhlular yönetimler koyunları rahat güdeyim modunda kendilerini nasıl kurbanlık sığır konumuna çektikleri ise ruhları duymamaktdır..


İşte insanlıkla oynayanların  istediği dünyayı betimleyen en güzel filimlerden biri Serenity

Linkini veriyorum.. İzleyin..   Dünyamıza ve insanlığa biçilen rol :

https://unutulmazfilmler.pw/serenity.html

 

Geçmiş yüzyıllarda lazım olanları damgalama günümüzde ise çip takarak kullanma dönemine geçiyoruz.. Geçmişte köle sınırlıydı. Günümüzde ise elit tanrılar dışında tüm insanlık.

Bütün düntya devletleri el birliği ile dünya halklarını bu sürece kölelik-yok oluş sürecine hazırlıyorlar.. Bizim eşekler ise hala kürtlük türklük ermenilik yahudilik rusluk amerikalılık almanlık … modlarında tepinip duruyorlar, tepinip duran eşekleri oynuyorlar.. Hele bizdeki süper eşekler hala atotırık-atokurt kurtarıcı modlarında birbirlerini ezip geçiyorlar..

 

NE KADAR YAŞAYACASĞINA DA TANRILAR KARAR VERECEK..

 

Yeni bir çağa digital çağa giriyoruz. Kimle görüşeceksin, ne yapacaksın, ne yiyeceksin, nasıl gezip nasıl giyineceksin, neleri düşünüp , neleri konuşacaın.. Kafana yada kıçına takılan çipte ne kadar yaşayacaksın, hesabında kaç para kaç kontör olacak, çizgiyi aştığında, senin için yaratılan sanal alemin dışına çıktığında cezan ne olacak.. Datanın başındakiler tanrılar herşeyini programlıyorlar.. Milyarlarca insanın zekasının yüklü olduğu yapaya zeka rorbot ve silahlarıyla.. Yani bütün insanlık el ve güçbirliği yapamasa buradan çıkış yok. Direnen milyarlar yok edilecek direnmeyenlerden lazım olanalr çiplenip kullanılacak, lüzümsuzlar ise toptan eşek cennetine yollanacak.. Tanrılar şu anda ulus devlet faşizmi eliyle insanları uyutarak corona ile kuşatarak kendi yarattıkları digital dünyaya hazırlanıyor.. İnsanlık uyanmasa tek sahibi tanrılar olacak.. Bunun öbür taraftaki cezası ise sonsuz sınırsız cehennem. Zebani soracak tanr sizi düşürken Allahın verdiği aklı, ilmi, bilimi neden kullanmadınız, neden önlem almadınız.. Atın tümünü cehenneme diyecekler.. Yani tanrılar sadece bu dünyamızı değil öteki dünyalarımızı da yok ediyorlar..

 

Yüzyıllar boyu ırk-dil-din-mezhep modunda gerzekleşen, tüketim robotuna dönüşen bir insan bir mal seviyesine çekildiği gibi hertür operasyonu hak eden kurbanlık bir koyun demektir. Yani, insanlığı düşüren tanrılara, insan soyu kendi eliyle hertür imkanı sunmaktadır.. İnsanlık bu geri modda seyrederse.. bir sonraki saldırıda kimsenin çıkış şansı olmayacaktır..

 

Doğu Medya – HABER ANALİZ - Dr. Hamid Davaro..

 

ETİKETLER : DÜN DAMGALADILAR BUGÜN ÇİP TAKACAKLAR..!
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA