KORONAVİRÜS SONRASI BİZİ NASIL BİR DÜNYA BEKLİYOR..

Kutsal devletin, ulus devlet faşizminin kutsal ineğe çevirdiği insan soyu, üzerinde yaşdığı dünya ile birlikte her alanda işgal edildi..Ve koronavirüs bir uyarıcı olarak ortaya çıktı..
Bu haber 2020-05-17 19:42:23 eklenmiş ve 1102 kez görüntülenmiştir.

KORONAVİRÜS SONRASI BİZİ NASIL BİR DÜNYA BEKLİYOR..

 

Kutsal devletin, ulus devlet  faşizminin kutsal ineğe çevirdiği insan soyu, üzerinde yaşdığı dünya ile birlikte her alanda işgal edildi..Ve koronavirüs,  DNA'sı çözülen insanın hacklanacağını da ortaya koyan bir uyarıcı olarak ortaya çıktı.. Yani bir bilgisayarı nasıl çökertiyorsak insanıda bir çip takarak çökertme dönemine girmiş bulunmaktayız..

 

Küresel soykırımcı-soytarı sermaye dünyanın tüm halklarını-milletlerini devletlerini DNA'larına kadar ele geçirdiler.. Sayıları parmakla sayılacak kadar birkaç alie tüm dünyayı ele geçirdi..

 

 Bütün dünyayı babalarının çiftliğine dönüştürdüler. ABD başta olmak üzere devletlerin bu soykırımcı-gaspçı sergerdelere 60 trilyona doları aşan borcu var..  Yani dünyayı satsak insanlığın bu kavatlara borcu bitmez. Çünkü dünyayı her alanda çok usta-şeytani metotlarla işgal, ilhak, gasp ettiler.Bununla da yetinmediler dünyanın bütün halklalrını-uluslarını soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürdüler..

 

Bu konuda, insanlığı dün damgaladılar bugün çip takacaklar.. yönlü onlarca analiz haber yaptık. Bu haberler için DOĞU MEDYA MANŞET HABERLER KLAYINIZ..

 

Şimdi insanlık, ulkus devlet faşizminin beynini kitlediği insan uyandı. Kavga büyük, kavga giderek büyüyor. Koronavirüs sonrası dünya için insanlık ortak bir siyasal yapılanmaya gitmese nükleer savaş dahil, bütün savaş felaketleri ve senaryoları gerçeğe dönüşecek.. İnsanlık tarihinde görülmemiş savaşlar kapıda.. Tüm insanlığı kapsayan eski soyguncu-soykırımcı siyonist gasp-işgal vahşi kapitalist düzen yıkılmasa nükleer savaşlar dahil insanlık birbirini yok edecek.. Dünya halkları ve devletleri soykırımcı siyonist sermayeyi durdurmazsa.. İnsanlık gümleyecektir.. Bu sisteme bırakın dünya uzay olsa yetmez. Sürekli yeme-yutma kırma.. İnsanlık tarihinde bu siyonist-kapitalin öncesi yok, bir benzeri de yok.. Herşeyi yiyip-yutan-yok eden bir canavar..

 

DATA ve PARAYI ORTAK KONTROL EDECEK BİR SİSTEM İNSANLIĞIN TEK ÇIKIŞI OLACAKTIR..

 

Bütün dünyanın merak ettiği soruya gelelim. Koronavirüs sonrası bizi nası bir dünya bekliyor.. Burada aklı selimle, insanlığın bin yıllardır ortaya koyduğu değerlerden yola çıkarsak insanlığın düze çıkacağı tek bir ihtimal vardır, tek bir yönetim biçimi yada siyasal yapılanma vardır:

 

O da Data (Bilgi) ve Paranın İnsanlık Tarafından Ortak  Kontrolüdür.  Eğer insanlık data ve parayı ortak kontrol edecek bir siyasal yapılanmaya Dünya Konfederasyonu gibi  bir sisteme geçişi başaramasa.. Ulus devletler  göreceli olarak güçlenecek. Bu sefer küresel soykırımcı soytarı tanrılar çoğalacak.. Bioterör ve bilinmeyen silah alanında yarış giderek büyüyecek, büyüyecek.. İnsanlara çip takıldığını kontrol edildiğini varsayarsak.. Datanın sahipleri bilim adamları ve alttakilerden korktukları için bunları da imhaya yönelecekler… Ve sonuç dünya Boom patlayacak.. Bir başka deyişle insanlığın bilgiyi ve parayı ortak kontrolu, artı değerle insanlığın uzayda kolonileşmesi .. insanlık için tek çıkış kapısıdır..

 

Özetle bilim ve teknolode insanlığın geldiği aşama göz önüne alındığında kontrolsüz her devlet, kontrolsüz her coğrafya, kontrolsüz her firma patlamaya hazır birer intihar bombasıdır..

 

Başlıca yapılması gerekenler:

 

Dünya, iklim, eko sistemle  oynama derhal durdurulmalı, dünyanın taşyabileceği bir nüfus planlanmasına geçilmeli. Soykrımcı soytarı sermayenin bütün malvarlığına firmalrına el konulmalı. Bütün devletlerin biribirine ve soykırımcı soytarı firmalra borcu sıfırlanmalıdır. Kapitalist kumar ekonomisi acilen bitirilmelidir..

 

Artı değer, kar olayı gezegen çapında bitirilmeli.. Bir firma yada bireye arge-yatırımlar geçinebileceği dışında artı değer olayı dünyadan silinmelidir.. vb. tüm kalemler hesaplandıktan sonra  kalan tüm artı değer para dünyanın ortak hazinesine aktarılmalı..

 

Gerik aklmış toplumlarda bir kavat çıkıyor eko sistemi, tarihi dokuyu .. STK ve sivil toplumu hiç birşeyi dikkate almadan buraya baraj, buraya hes .. soygun-sömürü eko sistemle oynama.. gerzeklik ve diktatörlük  tarihe karışmalıdır.

 

İnsanları mallalaştıran, robotlaştıran, dilenciye çeviren üretimden koparan kominist yada sosyalist sistemlere  asla ve asla izin verilmemeli.. Aç, açıkta kalan, geri kalan topluluk ve toplumlara asla asalak olacakları kominist yada sosyalist bir sistem dayatılmadan üretim-tüketim-eğitim vb.  ihtiyaclarını giderebilecek  sistemleri kurmalarında yrd. Olunmalı..  Geri kalan coğrafya  yada toplumlar soygun ve soykırım sürüleri olmaktan çıkarılarak gelişmeye müsait  insanlar olarak önleri açılmalıdır..

 

Bilimsel bilgi özgür düşünce bütün dünyada en önemli değerlerden biri olmalıdır..

 

ABD, Rusya, Çin başta olmak üzere uluslar ve devletler dünya konfederasyonu hakkında fikir alış verişne girişmeli.  Koronavirüs öncesi Ülkerin tüm borçları vb. silinmeli. Birbirine borçlu ülke vb. artık olmamalı. İnsanın ve devletlerin geriliğinden Dünyayı babalarının çiftliğine dönüştüren dünyayı adeta babalrının çiftliğine dönüştüren soykırımcı sermayenin bütün mal varlıkları firmalrına  tümüne el konulmalı.. Yüzyıllar geriye giderek işledikleri suçlardan yargılanmalıdırlar..

 

Ve dünya taşıyabileceği bir nüfus planlaması ile insanlık yönünü ve yüzünü uzaya çevirmelidir.. İnsanlığa en iyi hizmet edene en iyi gezegenler verilmelidir ki.. Milyarlarca gezegen var.. Dünyayla yüzyıllardır oynayan kavatlar da yaralı işlere imza attıklarında..  kendine verilen gezegende başkalarına saldırmadıkça dilediği gibi yaşayacağı bir dünya inşa etme gibi bir hakları olacak ki.. Alın size cennet ve gelecek..

 

Aksi sınırlı kaynakları olan dünyamızda tanrılaşmaya meyilli insan soyu,  ama bugün ama yarın bu gezegeni kendisiyle birlikte havaya uçutracaktır. Bundan dolayı data ve paranın ortak kontrol edileceği bir sistem şart..

 

Terörist israil gibi devletlerle, halkları soykırıma açık koyun sürülerine çeviren diktatör rejimler, putlar, totemler ve kurtarıcılarla, ırk-ırkçılıkla  halkların beyinlerini kitleyen tc gibi bütün ulus devletler ulus devlet faşizmine insanlık son vermese bütün insanlık için gelecek olmayacağı gibi.. bütün insanlık sonlardan son, kıyametlerden kıyamet beğenmek zorunda kalacaktır.. Çünkü soykırımcı sermaye buralarda kümlenerek dünyayı nasıl yiyip yutacağını 24 saat ara vermeden eski-tas-hamam yürüyecektir..

 

İnsanlık açısından tek çıkış yolu var. İnsanın insana, canlı-cansız yaşama oyun yapmadığı bir yaşam biçimi ve insanın üstün özelliklerine yöneleceği tekamülü yönündeki gelişimi insanın bu gezgendeki kaderini belirleyecektir. İnsan geçmişte batan uygarlıkları ve canlı türlerini bilimsel bir şekilde analiz ettiğinde gezegenimizin en akıllı canlı ve yazılıma sahip olduğunu idrak etmeli dünyaya ve dünya üzerinde yaşayan canlı-cansız yaşama oyun yapmaktan acil vazgeçmelidir.. 

 

Son olarak koronavirüs bir felaket ve bela değil, her alanda biten insan soyuna ciddi bir uyarıdır. Bu uyarı doğru okunursa insan kladığı yerden ayağa kalkarak yürüyecektir.. Aksine gümleyecektir..

 

 

ETİKETLER : Kutsal devletin ulus devlet faşizminin kutsal ineğe çevirdiği insan soyu üzerinde yaşdığı dünya ile birlikte her alanda işgal edildi..Ve koronavirüs bir uyarıcı olarak ortaya çıktı..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA