TR, IMF İLE ANLAŞIRSA TÜRKİYE YIKILIR.. TÜRKİYE HER ALANDA İŞGAL ALTINDA..

IMF –Uluıslararası Para fonu (x1) tanımı çok hoş. Okuyan, tanımına bakan ve içeriğini bilmeyen herkes bunları iyilik meleği filan sanır. Ama İMF demek bir ülkenin işgali ve gasp edilmesi demektir..
Bu haber 2020-05-09 22:00:24 eklenmiş ve 976 kez görüntülenmiştir.

 

TR,  IMF İLE ANLAŞIRSA TÜRKİYE  YIKILIR.. TÜRKİYE HER ALANDA İŞGAL ALTINDA..

 

IMF –Uluıslararası Para fonu (x1) tanımı çok hoş. Okuyan, tanımına bakan ve içeriğini bilmeyen herkes bunları iyilik meleği filan sanır. Ama İMF demek bir ülkenin işgali ve gasp edilmesi demektir..

 

Halbuki IMF’nin tek tanımı vardır. 3 kuruş ver ve o ülkeyi siyasi, sosyal, ekonomik.. her alanda işgal et, yeralt-üstü jkaynaklarını talan et, ajan-kripto nüfusun önünü aç; halkı düşür-bitir, köleleştir.. IMF’nin arkasında da dünya devletleri yoktur. Siyonist-soykırmcı abd-israil sermayesi vardır.. ABD deki en etkili yöneticiler hırsız, gaspçı ve soyguncu olduklarını en üst perdeden hemde gülerek kaz-öküz  olmayın sizi yolmayalım açık-açık itiraf ediyorlar..

 

IMF; TR’de etkin olduğu dönemlerde ülkemizi tek kelime ile şu anda arap rejimlerini yöneten cia-mossad gibi yapılar yönetiyordu. TR tam bir faili meçhuller rejmi ve tam bir sömürgeydi.. Her gün 10 –20 vatandaş dağda ovada harcanırdı.. Bu ülkenin başbakanını bile onlar atıyordu. Soyları ihanetçilerle dolu olan siyonizmin sergerdeleri kriptolar gelip bizi idare ve dizayn ediyorlardı..

 

TR DEKİ DERİN İŞGAL İÇ SAVAŞA EVRİLMEDEN DURDURULMALIDIR..

 

Günümüzde de bu sömürgecilik durumu imf gibi gaspçı-işgalci bir yapının kovulması.. gibi birkaç olumlu adımın atılması dışında tam aşılamadı. Hata mevcut siyonist-kapitalist işgal giderek daha da ağırlaşmaya başladı.. Mevcut ikttidar ülkenin yeraltı-üstü kaynaklarını ve madenlerini soykırımcı sermayenin kullanımına açtığı gibi, dereler, ovalar, doğal alanlar yerli-yabancı ihanet şebekleri –firmaları ile talan ve işgal edilmeye başlandılar.. Ülkemizin birçok firması tarihi yalısı, arazileri, dağları, ovalrı, madenleri gasp ediliyor,  el değiştiriyor, siyonistler ver doları ile içerdeki yerli ajanlar eliyle ülkeyi işgal ve talan ediyorlar.. Dönen derin oyunlar çözülemese bizim diyebileceğimiz bir ülkemiz kalmaycak bir boyuta doğru gidiyoruz. Halk şimdilik ırk-sağ-sol gibi yemlerle efsunlanıyor ama, ülke genlinde halk hızla uynamya başladı.. Bu derin oyun ve işgalin çıkacağı tek kapı korkunç bir iç savaş olacaktır. Bir Afrika kabilesi bile ülkelriyle böyle oynanmasına izin veremez..

 

İktidar ve muhalefeti ile TR siyaseti stk alanı ve halkla birlikte hareket etmeyen diktatör bir gelenekten geldiğinden.. Bugün TR’de hangi bölgede hangi madenlerin, hangi ovaların, dağların, arazilerin.. kimlere, hangi firmalara, hangi koşullarda  yerli-yabancı işgalcilere-ihanetçilere satıldığını, verildiğini, peşkeş çekildiğini halk bilmemektedir.. 

 

Basına da yansıdığı gibi bir gölde hazine var diye binlerce yıllık krater gölünü bile kurutan gerizekalı, yoz-yobaz insanların yöni olduğu bir zihniyet maalesef bu ülkeyi yönetmektedir..

 

Tarihi alanlara yapılan barajlar, hesler, yerli yabancı firmalara eko sistemi bırakın ülkeyi peşkeş çeken bir siyasal yapılanma var bu ülkede..Zaten bu gerici kafa şeker fabrikalarını yok ederek küresel soykırımcı sermayenin ülkemizi işgal ve talan etmesi için ne gerekiyorsa yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar..

 

Şimdi işin ilginç yanı Amerika dünyanın en borçlu ülkesi, koronavirüsün en çok vurduğu ülke.. Bütün bunlara rağmen dolar düşmüyor fırlıyor..

 

Ama TR gibi gelişmekte olan ülkelere baktığımızda 4 koldan saldırıya uğruyorlar.. Para birimi vb. ne varsa değer düşürülüyor, içerden-dışarıdan binbir kanaldan kuşatılıp bitirilmeye çalışılıyoruz ve bunların ülkemiz içindeki uzantılarına dokunan yok..

 

TÜKİYEDE MEVCUT SİYASİ PARTİLER –SİYASET BİTİRİLMELİDİR..

 

Rahmetli Erbakan gibi siyonist-kapitalist işgale karşı dik duran, İsrail terör devleti başta olmak üzere batılı godoşlarla tüm ilişkileri bitirecek milli bir siyasete TR’nin ihtiyacı var. (Karamolla yada saadet vb. kariktür partileri  kastetmiyoruz..)

Böylesi bir siyasal hareket ve anlayış TR’de hakim olmadıkça TR’nin çıkışı yok. Ama bugün ama yarın Türkiye’yi çökertirler ki zaten yüzyıldır vatandaş nefes alamıyor, boğuluyor.. TR ORTADOĞU DA KURULAN İLK SİYONİST DEVLETTİR   Analiz haberimizde de belirttiğimiz gibi ülkemizin mevcut siyasal anlayışlarla düze çıkma şansı yoktur. Çünkü Türkiye kurulduğundan beri derin bir ilşgal altındadır..

Millilik vasfıyla, milli yalan-dolanları ile gelirler, algı oturduktan sonra ise  en derin oyunlarla ülkeye ve halka darbeyi vururlar..

 

MUHALEFET BİR AN ÖNCE TR’Yİ NASIL YIKARIZ, NASIL SATARIZ  HAZIRLIĞINDA..

 

İktidar partisinin son yerel seçimlerde gerilemesi Muhalefetin elini güçlendirdi. Muhalefetin yaptığı en önemli atak  nedir diye sorulsa bizim akkılı vatandaşın ruhu duymaz. Diktatör akpeye darbe vururyor diye övününürler. Ama gerçek şuki  meralle-kemal imf ile görüşüp ülkenin anhatarını nasıl teslim ederiz atağına geçtiler.. Yani akp değil ülkeyi en iyi biz satarız dediler..

 

Yani akpnin Millilik devrimi olan imf vb. iyi politiklarını, büyük projeleri vb. anında durduracağız. Patronumuz siyonistlerle kapitalistlerdir. Türkiyeyi öyle güzel bir satarızki siz bile şok olacaksınız..  akp satışta yanımızda solda sıfır kalır, ülkeyi satma denince  biz onlardan bin gömlek ilerdeyiz.. çıkışını yaptılar..

 

TR SİYASETİ İKİ UCU BOKLU DEĞENEK..

 

Yani nereden bakarsak bakalım mevcut rejim ve siyasal anlayışla Türkiye çökertiliyor. Rejim derin işgal nedeniyle halkı harcıyor. Sivil-demokratik anayasa yapmaktan çok uzak. Hala totemler ve putalr karşısında yerlere kadar eğilen eğdirilen bir diktatörlük. Yer altı-üstü kaynaklarımız halka-stk alanına  sorulmadan yerli-yabancı ihanet şebekelerine peşkeş çekilmektedir..

 

TR geneli alt yapısını il-ilçe-köy derneklerinin oluşturduğu bölge federasyonları oluşmalı, bu federasyonlar birbiriyle buluşarak içinde ötekinin olmadığı bir siyasal harekete dönüşmeli, ülkelerini yönetecek yeti ve yeteneğe kavuşmalıdırlar..

 

Ülkemizde kar, kazanç- zengileşme, para  vb. kapitalizmin tüm zehirli yemleri acilen terk edilmeli.. Tarımdan ithalat-ihracata ülke 10 yıl boyunca tek aile gibi kenetlenmeli.. Hırsızlık-yolsuzluk-yoksulluk bitirilmelidir. Bir-iki ilimizde düzgün yapılacak bir tarımla tüm tr 10 yıl idare eder. Gerekirse insanlar 5-10 yıl aylık vb. şeyleri bile almadan idare edecek bir sisteme kaymalıdırlar. Vatandaşımızın ahlakı –kişiliği bu yrd ve dynışmaya uygundur..

 

Yani özetle TR toplumu, , ülkelerinin yıkılmasını istemiyorlarsa.. Aç-açıkta kalmayı göze alarak terörist israil-abd –nato vb. emperyalist soykırmcı güçlerle ilişkileri bitirme, özellikle tc kurulduğundan beri ülkeyi derinden işgal eden, ulu türk gazıyla yöneten siyonist kanadın çözülüp ekarte edilmesi Türkiye için hayati önemdedir. Yukardaki analiz haberimzde ve birçok analiz haberimzde de belirttiğimiz gibi TC kurulduğundan beri vatandaşı harcayan siyonist soykırımcı kapitale hizmet eden bir rejim. Rejmin en büyük silahı ise ulu türk gazı. Buna ulu kürt gazı da eklenince bir taraftan rejim-devlet, diğer yandan terör lejyonları yüzyıldır bizi,  vatandaşı koyun gibi harcıyorlar..

 

Halk olarak bu mevcut siyasal anlayışlara geçit verdiğimiz sürece.. Türkiyenin çıkışı olmayacaktır.. Belki TR bizim algıladığımız gibi askeri darbe-yada işgal vb. yıkılmayacak.. Ama mevcut vatandaş çaktırılmadan köleleştirildiği gibi, perde arkasında başkalarının yerli-yabancı firma ve ihanet çetelerinin, mafyanın yönettiği, yüzyıldır olduğu gibi vatandaşın kürt-türk-sağ-sol-mezhep geriliklerinde birbirine diş bilediği, harcandığı  bir sömürge olma durumundan asla kurtulmayacaktır. Kölelik ve yok oluş vatandaşın kaçınılmaz kaderi olmaktadır..

 

Bu ülkeye rahmetli Erbakan Hocanın fikirlerini biraz daha geliştirerek, iran-tr-ırak-syriye arasında sahte suni sınırları kaldırarak, israil terör devletini tamamen ekarte edip, ilişkileri hemen bitirecek bir siyasal anlayışa ekmek-su-hava kadar ihtiyacı var..

 

Özetle ülkemizde ki mevcut siyasal yapılanma  kuyruğu sioynist-soykırımcı emperyale kaptırmış bir yapılanma, fare gibi kapana kısılmışlardır..

 

Türkiye yukarda vurguladığımız 4 devleti ırk-dil-din-mezhep-sınır üstü bir siyasal akıma götürecek bir siyasal çıkışa kavuşmadıkça kemal ile meralin  eline geçersek aynen katil saddamdan kurtulmaya çalışan ırak halkı konumuna düşeceğiz. Abd-israil işgalinin bekçiliğini daha iyi yapacaklarını açıkça ifade eden bu zevat bize ak partiyi mumla aratacak.. Hiç olmasa ak parti öso vb. çetelerle Kürdistanı siyonist-israile peşkeş çekerken (Çetelerin kürtlerin evlerini alması, haraca bağlamsı, kürtçe eğitimin kaldırılması vb. eylemler .. tek kelime ile israile alan açmadır, kürtleri siyonist israilin kucağına açıkça itmedir, asmilasyoncu soykrımcı tc rejminin kürt  illerindeki dersim vb. adlarını kullanmama kurtçenin hala  yazı ve edebiyatta önün kesilmesi.., halk ırkçılıkla efsunlandığından perde arkasını görmüyor. Bu uygulamalrın çıktığı tek kapı var tc. rejmi resmen siyonist israil rejmine çalışıyor..) buna millilik kılıf vb. iyi algı yapıyorlar. Halk dönen derin siyonist oyunları tam çözemiyor. Şöyle bir örnek verirsek ekmekle beynini kitleyen halkımız daha iyi anlayacak.. Çeçen kardeşlerimize yardıma gittik. Terörü kovduk. Ankara istranbuldan öğretmen götrürüp çeçenlerin dili-kültürüne tecavüz edersek çeçenleri kurtarmayı iddia ettiğimiz terörün kucağına kendimiz atıyoruz demektir. TC kürt coğrafyasında yüzyıldır inkar-asimilasyonla bunu yapıyor, yüzyıldır siyonizme çalışyor. Zeki türk vatandaşı bu siyonist oyunu görmedikçe düştükçe düşecek.. Köleleşecek, ülkemizi, herşeyimizi kayb edeceğiz.

 

Rejim nasıl siyonist oyunlarla Kurdleri yok etmeye çalışıyorsa türkü de  vatan millet din atatürk gibi kavramlarla da yüzyıldır.. Türkiyenin en iyi askerini, güvenlikcisini, beyin olarak bu ülkenin önünü açacak gençliği, firmayı, bilim adamına kadar.. çeşitli oyun, tuzak ve kumpaslarla yok etmektedir.. Ve bu oyunları o kadar derin ve ustaca yapmaktadır ki ruhunuz duymaz. Katilinizin dizine başınızı koyup ağlasanız gelir.. Ne kadar iyi adam, ne kadar büyük devlet algı gazları ile çok ustaca yetişmiş insan yok edilyor, düşürülüyor.. Bizim vatandaşta kürt-türk gazıyla efsunlandığından toptan nasıl temizlik yediklerini ruhları duymaz..

 

Biz vatandaşlar akp-chp-mhp-hdp vb. gazlarına gelmeden ırk-dil-din-mezhep üstü ülkemizi yönetme erdemine ulaşmasak.. Ak Partiyi bile mumla arayacağız..

 

Bölgeler federasyonlarını kurup yukarda belirlediğimiz kriterlerde biraraya gelsinler TR 5-10 yılda dünyanın en saygın en zengin ülkesi olacaktır.. Vatandaş uyanmasa yüzyıldır olduğu gibi siyonistler dahada derinden bu ülkeyi işgal edecek vatandaş ise işgalciye uşaklık yaptığını görmeyecek-analamyacak kölelelere iyice dönüşüp bitecektir. Birinin çocuğu oykup firma kurduğunda yada prof. bilim adamı vb. olduğunda, dönen oyunları çözdüğünde  ise anında işini bitirecekler..

 

Vatandaş kendin için değil çocukların için ülkene sahip çık. Biri imf dediğinde tekmeyi öyle bir  çakki  toplumun içine çıkmasın. Biri millilik dediğinde, kürtçe adı telafuz etmekten korkan siyonsit israille flort eden bir devlet nasıl milli olur diye sor.. Aç kal, açıkta kal, ama ülkene sahip çık. Kürtten daha fazla kürdün diline, değerine, adına, kültürüne sahip çık.. yoksa herşeyini elinden alıyorlar.. Uyanma vakti..

 .

 

X1: IMF RESMİ TANIMI:

Uluslararası Para Fonuİnternational Monetary Fund (IMF), küresel para işbirliğini geliştirmek, finansal istikrarı sağlamak, uluslararası ticareti kolaylaştırmak, yüksek istihdamı ve sürdürülebilir ekonomik büyümeyi teşvik etmek ve dünya çapında yoksulluğu azaltmak için çalışan 189 ülkeden oluşan bir kuruluştur.

 

1945 yılında kurulan IMF, küresel üyeliğini oluşturan 189 ülke tarafından yönetiliyor ve bundan sorumlu.

 

IMF'nin birincil amacı, ülkelerin (ve vatandaşlarının) birbirleriyle işlem yapmalarını sağlayan döviz kurları ve uluslararası ödemeler sistemi olan uluslararası para sisteminin istikrarını sağlamaktır. Fonun görev süresi 2012 yılında küresel istikrarı taşıyan tüm makroekonomik ve finans sektörü konularını kapsayacak şekilde güncellendi.

ETİKETLER : IMF –Uluıslararası Para fonu (x1) tanımı çok hoş. Okuyan tanımına bakan ve içeriğini bilmeyen herkes bunları iyilik meleği filan sanır. Ama İMF demek bir ülkenin işgali ve gasp edilmesi demektir..
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA