TÜRKİYE YÜZ YILDIR SİYONİST İSRAİLE ÇALIŞIYOR..

İsrail Terör devletinden önce kurulan Siyonist TC rejmi ortaya koyduğu derin planlarla sadece Türkiye’yi değil Rusyadan Filistine bütün halkları siyonist israile peşkeş çekiyor, bütün halklara soykırım senaryosunu
Bu haber 2020-05-08 10:15:17 eklenmiş ve 1242 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE SİYONİST  İSRAİLİN ORTADOĞU HALKLARINI SOYKIRIMA ve KÖLELİĞE ÇEKMEK İÇİN KURULAN BİR REJİMDİR..

 

İsrail Terör devletinden önce kurulan Siyonist TC rejmi ortaya koyduğu derin planlarla sadece Türkiye’yi değil Rusyadan Filistine bütün halkları siyonist israile peşkeş çekiyor, bütün halklara soykırım senaryosunu kaçınılmaz bir kader olarak dayatmaktadır. 

 

Dünyada İsrailden önce Kurulan siyonist-diktatör tek rejim Ortadoğuda Türkiye Cumhuriyetidir. 200 yıldan fazladır süren bu plan TC'nin resmen kurulmasıyla ete-kemiğe bürünmüş ve yüzyıldır vatandaşı bitirmek, düşürmek, soykırıma uğratmak için şeytanın aklına gelmeyen metodlarla hareket  etmektedir..

 

Siyonistler, mevcut tc rejminin temelini Osmanlıyı içierden işgal edip yüzyıllar önce attılar..  Önce imparatorluğun bilim ve ticaret nüfusu olan Rumları ve Ermenileri  o zaman kurdurdukları taşnak vb. terör lejyonları ve devlet içindeki siyonist ajanları ile hiristiyan nüfusu yok ettiler, ermenileri gaza getirerek kürtlerden koparark düşürdüler.. Günümüzde Kürtler başta olmak üzere müslüman nüfus nasıl terör lejyonları ve dikjtatör devlet  ikili kumpası ile yok edilyorsa aynı metotla Hiristiyan nüfus yok edildi, düşürüldü..

 

Ardından kurdurdukları ırkçı-faişist tc rejmi ile Kürtleri ve Türkleri yüzyıldır yok ediyorlar.. TC  resmen kurulduktan sonrada aynı ikili kıskaçla trör lejyonları ve devlet erki ile Müslüman nüfus çok usta metotlarla yok edilmektedir. Bunu da o kadar ince metotlarla yapmaktalar ki aradan yüzyıl geçtiği halde Osmanlının bünyesinde yer alan Hıristiyan ve Müslüman halklar hala bu soykırım oyunlarını  çözebilmiş değiller..Hala tc ve israil kaynaklı siyonizme yem olmaya ve düşmeye devam ediyorlar..

 

TC’nin bu derin siyonist yapılanması çözülmezse Rusyadan Filistine bütün halklar hem açıkça görüldüğü gibi düşürülmekte, hem soykırıma uğramakta hemde yok edilmektedirler.. Rusyadan Filistine halklar yok edilyor. Bu uyku hali biraz daha sürerse nasıl çarlık-osmanlı yok ettiyseler bütün halklar aynı şekilde halkların tümü yok edilmektedir. Halkların siyonist tc-israil rejimlerini çözüp ekarte etmeleri, durudurulmaları gerekmektedir.. Aksine soykırımcı sermayenin ileri karakolları tc-israil siyonist devletleri bütün halkları tarihten sileceklerdir. Bir sonraki aşamda kontrolsuz devlet ve firmalardan yapılan bioterör yada israilin bilinmeyen bir silahı patlatıldığında ne rus, ne arap, ne turk, kurt, ermeni rum rus .. hiçbirinin varolma şansı olmayacaktır.. Hiroşima ve nagazakiyi nükleerle silen siyonizm Önsaya ortadoğu halklarını tarihten silmeye yönelmiştir.. Siyonizm 20 yüzyılın başında Osmanlı ve Çarlığı yok ederek önündeki en büyük engeli kaldırmıştır.. Sıra bu iki impartaroluğun nüfusunda. Yani halkları soykırıma açıkça yönelmişlerdir..

 

DARBE SÖYLENTİLERİNİN PERDE ARKASINDA TÜRKİYE’Yİ İSRAİLE PEŞKEŞ ÇEKMENİN GÖRÜLMEMESİ AMAÇLANMAKTADIR..

 

Türkiye’de son hız süren darbe tartışmalarının perde arkası giderek netleşmeye başladı. Pandemi ortamı kullanılarak Türkiye her alanda terör devleti israile peşkeş çekiliyor. CHP ve AKP kurmayaları TC’deki derin siyonist yapılanma Türkiye’yi her alanda siyonist terör devleti İsraile peşkeş çekmek, teslim etmek  için şeytanın aklına gelmeyen planlarla hareket geçmeye başladılar.

 

Darbe ve iç savaş çığırtaknalığını yapan iktidar ve muhalefeteki derin siyonist yapılanmalar.. ülke içinde vatandaşı birbirine karşı ötekileştirip, vatandaşın birbirine karşı kin ve nefretini tavan yaptırıken.. Asıl darbe israil koridoru-kürt koridoru karşıtı algısıyla mililik algısı ile halkı uyutma akabinde Kürt coğrafyasını kürtlerden izolae ederek işgali ve israile peşkeş çekilmesi tc ve israilin ortak planı.. Ve bu plan saat gibi işliyor..

 

Yani her iki siyonist devlet düşman gözüküp bütün halkları şeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle yok etme çemberlerine almaktadırlar. Terör lejyonları da devletler de aynı güce (soykırımcı siyonist sermayeye) uşaklıklarını çok iyi gizleyerek.. Rusyadan -Filistine halkları biran önce yok etmek için 24 saat çalışmaktadırlar..

 

Asıl Darbeyi de Rojava’da yerli halka vurmaya başladılar. Nasıl siyonist İsrail devleti Filistinlileri katl edip evlerine mallarına mülklerine konuyorsa TC’nin Efrine deöşediği siyonist ÖSO çeteleri ise Kürtlerin evlerine mallarına-canlarına el koymaya başladılar. Zaten Efrin işgali sırasında TC rejmi terörle mücadle kamufulajı altında Kürt dili edebiyatına saldırıya geçerek, Ankara istanbuldan öğretmenler götürerek Kürtçeye karşı asimilasyona girişmesi rejmin gerçek niyetinin terörle mücadele değil Kürtleri düşürerek israile teslim etme operasyonu olduğunu ortaya koymuştu. Ki yüzyıldır diktatör saddamdan tcye diktatör rejimlerin yaptıkları ilk iş israil lehine kürtleri kürdistandan söküp atma.. Bu planın görünmeyen ayağı ise kürtler özelinde bütün halkların soykırıma çekildiği.. Rusyadan ortadoğuya ırkçılık halkları kör ettiğinden.. Halklar  tcnin-israilin gerçek siyonist planlarını çözemeyerek soykırıma açı9k sürülere dönüşmüş bulunmaktadırlar ..

 

Durum bu kadarla da sınırlı değil el altında perde arkasında Türkiye’nin terör devleti israile nasıl peşkeş çekileceğinin de ana görüşmeleri askeri kanat başta olmak üzere açık-gizli bir şekilde sürmektedir.

 

RUSYA ve RUSLAR UYANIP TC’NİN BU SİYONİST PLANLARINIÇÖZMEZLERSE 50 YILA VARMAZ ÖN ASYADAN ORTADOĞUYA TÜM HALKLAR SOYKIRIM ve KÖLELİKLE BİTİRİLECEKLERDİR..

 

Ruslar, Türkler, Farslar Kürdistanda TC eliyle dönen bu siyonist oyunları çözmezlerse, Türkiye ve İsraili derinden işgal eden siyonistler terör devleti İsrail içinde geliştirilen gıda, genom, virüs ve bilinmeyen silahlarla Ruslardan -Ön Asyadan Ortadoğuya Filistine  bütün bölge halkları soykırım, kölelik operasyonbları ile yok edileceklerdir.

 

AKP İktidarı heyt israil numarası ile gelerek hem Türkiyeyi, hemde ön asyadan ortadoğuya uzanan çizgide  bütün halkları düşürmek için bütün kanatları ile bütün halklara karşı çok derin ve sinsi bir saldırıya geçmiş bulunmaktadır. CHP vb. partilerdeki derin siyonist yapılanmalarla birlikte  24 saat çalışmaktadırlar..

 

Askeri kanaat içindeki siyonist yapılanma ise bu derin işgalin ana planlamsını yapmaktadır..

 

KÜRTLER ve KÜRDİSTAN, İLE FİLİSTİN  TURNUSOL KAĞIDIDIR..

 

Afrinde açıkça ortaya çıktığı gibi TC en büyük siyonist ve işgalci güç olarak terör devleti İsrailin bütün Ortadoğuyu işgal etmesi ve ele geçirmesi için dört koldan saldırıya geçmiş bulunmöaktadır. Aynen siyonist israil nasıl filistinlinin evini malını mülkünü gaspediyorsa tc de aynısı yapıyor. Burada bir taşla 25 kuş vuruyorlar.

 

Bölücük ve terörizmle mücadele adı altında Türkiye halkları kandırılırken, asıl darbeyi ise  yüzyıldır süren siyonist plan gereği Kürt nüfusu yok ederek düşürerek israil terör devletine alan açıyor.. Bu alanı açarken Rusyananın hiçbir terör örgütü olmayacak tezini öso vb. siyonist çetelerle Türkiye, Haşdişabi vb. terör çetleriyle iran, pyd-pkk gibi terör lejyonları ile abd Rusyanın anti terör hamlelerini kırarak Rusyadan Filistine bütün bölge halklarına büyük bir soykırım ve köleştirme tuzağını döşemektedirler..

 

Ruslar, Türkler, Farslar baştak üzere Ön Asya ortadoğu halkları tc abd ve bölgemizdeki rejimlerin bu derin yok edici siyonist planlarını çözemezlerse, terörist israil-tc,abd-iran vb.  mevcut haleriyle var oldukça bu yüzyıl içinde bütün halklar yok edilecektir.. Rusların bir an önce uyanıp siyonist tc-israil rejminin asyadan ortadoğuya halklara çizdikleri soykırım planını bir an önce deşifre etmeleri ve durdurmalrı gerekmektedir. Aksi düşme ve soykırım bütün halklar için kaçınılmaz olacaktır..

 

Kürtlerin mallarına, evlerine, canlarına el koymaya başladılar..

 

Kürdistanadan günlük rutin bir örnek..

 

Rojava’nın Efrin kentinde siyonist Öso çetleri (ÖSO- yeni SMO) tcnin emreindeki bu çetelere bağlı silahlı gruplar, evlerine dönen Kürt ailelerden 120 milyon Suriye Lirası rüşvet alarak, 35 eve el koydular.

 

Rûdaw’a konuşan halk, ve yerel kaynaklar, ÖSO’ya bağlı silahlı çetelerin, Efrin’in Zerko köyünde evlerine dönmek isteyen 40 Kürt ailelerden 120 milyon Suriye Lirası rüşvet ve kürtlerin evlerine mallarına el konulduğunu bildirdiler..

 

Yerel kaynaklar, silahlı gruplar Zerko köyüne dönen ailelerden köy muhtarı Ebdo Ahmed aracılığıyla ailelerden 3 milyon Suriye Lirası aldığını belirtti. Köyde 75 evin olduğunu ifade eden kaynaklar, silahlı grupların 35 eve el koyarak sahiplerine geri vermediğini kaydettiler.

 

Efrin’in 18 Mart 2018’de Türkiye’ye bağlı silahlı grupların kontrolüne geçmesinin ardından bölgede işkence, adam kaçırma, hırsızlık, yağma ve öldürme, asimilasyon, insanlık suçları hergeçen gün giderek artmaya başladı. Ayrıca Suriye’nin farklı bölgelerinden getirilen ithal Araplar Kürtlere ait evlere yerleştirilerek bölgenin demografisi değiştirildi.

 

Sonuç olarak Rus, Türk, Kürt, Arap, Fars.. halkları uyanıp Ortadoğu da siyonist israil ve tc rejmini çözemezlerse durduramazlarsa yüzyıl içinde bu halkların hepsi soykırımla –kölelikle yok edileceklerdir.

 

Bundan dolayı Rusyadan Filsitine siyonist tc-israil oyunlarına set çeken yeniden bir siyasal yapılanma için bütün halklar hemen harekete geçmelidirler..

 

Sonuç olarak Rusyadan Filistine halklar uyanıp-tc-israil gibi siyonist devlet ve yapılanmalrı çözüp ekarte etmezlerse.. düşürülme, kölelik, soykırım.. kaçınılmaz sonları olacaktır..

 

 

ETİKETLER : Siyonist TC rejmi ortaya koyduğu derin planlarla sadece Türkiye’yi değil Rusyadan Filistine bütün halkları siyonist israile peşkeş çekiyor bütün halklara soykırım senaryosunu kaçınılmaz bir kader olarak dayatmaya başladı..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA