AK PARTİNİN ÇÖKÜŞÜ ve ÇIKIŞ KODLARI..

Ak Parti ve TR’de yerel yönetimlerin kaybıyla derin işgal, kripto işgalle yeniden çöküş dönemine geçildi..
Bu haber 2019-06-24 09:23:50 eklenmiş ve 1305 kez görüntülenmiştir.

AK PARTİNİN ÇÖKÜŞÜ ve ÇIKIŞ KODLARI..

 

Ak Parti ve TR’de  yerel yönetimlerin kaybıyla derin işgal, kripto işgalle  yeniden çöküş dönemine geçildi..

 

2017-19 sürekli bu çöküşü göstermeye çalışırken.. Nisan Ay’ında yaptığımız haberlerde “İstanbul Seçimi Yenilenirse Ekrem %60-70le Seçimi alır”, Seçim Kararının yenilenmesinin ardından da “ İstanbulun Yeni Fatihi İmamaoğlu” Ve takip ettiğimiz dernek sivil toplum etkinliklerinde “ Tekine İzdihama Varan Sevgi seli..”  gibi yüzlerce haberle haberlerle hemşeri camiamız başta olmak üzere halkın ciddi stkların Millet ittifakına yönelmesini somut öreneklerle ve onlarca haberle ortaya koymuştuk..

 

Yerel seçimlere gelmeden iki yıl boyunca ak partinin içine düştüğü, düşürüldüğü ölümcül tuzaklara dikkat çektik. Böyle giderse zafer değil hezimetin kaçınılmaz olduğunu birçok yazı ve analiz haberle ifade etmiştik..

 

2017-18 yılında ve 2019 boyunca Ak Parti ve iktidar için bu kafayla zafer değil hezimet kaçınılmaz olacaktır gibi onlarca analiz haberlerle ak partinin çöküşe doğru götürüldüğünü yazdık..

 

Bir taraftan ak partinin içine düştüğü, düşürüldüğü tuzakları yazarken, artılarını da sürekli işledik. Ak Partinin gerilemesi yada yıkımı Türkiye ve Asya halk ve devletlerinin  yıkımı, totemci ve putçu anlayışların

ülke gündeminden kaldırılması, trnin bir ırk dil-din vb. faşist devlet yapılanmasından çıkarılması..   gibi analizlerlee süre4kli uyarma ve yol gösterdik..

 

Ak Partinin yenilgisinin iki önemli ayağı Afrin, ve  kamu yerel yönetimklerde şefsaflığın bitirilerek halkın vergileri üzerinde oluşan hırsızlık ve yolsuzluktur..

 

Şimdi seçim yenilendi Kriptolar yine bütün halkı yalan-yanlış algı ve belirlemelerle kandırmaya yönlendirmeye çalışıyorlar..

Ak Partinin gerilemesinin çürüme ve düşüşünün  kilit noktasının  Kürt sorunu Afrin gerçeği olduğuna dair tek kelime yazmayacaklar, yine gizlemeye çalışacaklar..Halbuki Trnin Afrindeki ırkçııııııııııııııııı-asimilasyoncu tutumu ak partinin 20 yıllık kazanımını yerle bitr eden temel noktalardan biri..

 

AK PARTİNİN HEZİMETİ AFRİNLE BAŞLADI..

 

Sürekli yazdık TR Osmanlının varisi Afrinde Kürtçe eğitim, kürt dili-edebiyatı kültürüne saygı ve sahiplenme. Aynı sahiplenmeyi TR coğrafyasına taşıma ve anayasanın yenilenmesi.. Öso çetelerinden değil yerli halktan Trnin desteğiyle istikrarın sağlanması.. Ama kriptolar ajanlar askeri zaferin kültürel siyasi ayağını kırarak, yerle bir ederek. Ankara istanbuldan öğretmenler türkçe-arapça  eğitim asimilasyon ak partinin 20 yıllık kazancını yerle bir etdiler. Halkın bilinç altına  ak parti faşist-ırkçı  bir partidir algısını derinden kazdılar.. Ak Partide sözüm ona kadroların ruhu bu darbeyi tuzağı görmediği gibi, ak partinin kripto faşist siyonist yapı tarafından nasıl ele geçirildiğini de net oılarak ortaya koydu. Yani ak partinin çöküşü askeri zaferleri siyasi ve kültürel zaferlerle taçlandırmaması..

 

STK ALANINA YAKLAŞIMIYLA AK PARTİ ÇÖKÜŞE GEÇİRİLDİ..

 

Ak Partiyi ak parti yapan ana unsur devrimci, Türkiye halkının, halklarının beklentilerine cevap veren Osmanlı miras ve misyonuna sahip çıkan devrimci çıkışıydı. Fakat ak parti halkı buna hazırlayacağına düşkünler ve miskinler ordularını oluşturmaya yöneldi..

 

Türkiye 21. yüzyılda hala kurtarıcı edebiyatlarıyla yatıp kalkıyor. Devleti yöneten koca –koca adamlar hala anıtkabir denen yere koşuyorlar, hala atam-atam sen kalk ben yatam söylemleriyle hareket etme, bir imam, bir aydın bu komediye, bu sahte sahte kurtarıcı ve kurtuluş edebiyatına dokunduğunda ise görevden almalara cezalarla kuşatılıyor.

 

Yani özgür irade ve özgür düşünce yoktu ve mevcut kanun kurallarla yerle bir edilmiş durumda. İngiliz ajan ve domuzlarının kurduğu vatandaşı bitiren tc sistemi yüzyıldır bütün ayaklarıyla  vatandaşımızı öğütmeye bitirmeye devam ediyor. Üniversitelerimiz bilim adamı yerine bol bol çöpçü çıkarıyor.. Üniversitelerimizde bilim adamı yerine çöp kafalı insanlar, eğitim sistemimizde ise dünya ortalamasına giren tek bir ünversite yok..  

 

 Anıt kabir gibi çağın gerisinde kalan yapı ve uygulamaların kaldırılması, Ayasofyanın ibadete açılması ki çünkü istanbulun alınmasında en büyük pay bizans halkınn hıristiyan halkınındır. Meryem meryem deyip bizans zulumne karşı müslümanlarla birlikte savaşan hıristiyanlarla birlikte bu şehir feth edilmiştir..  Siyonizm bu fethi Müslüman ve Hıristiyanların birlikte başardığını iki medeniyetin, iki dinin ortak zaferi olduğunu özellikle gizlemektedir.. Bu birlikteliği yıkmak içinde siyonist konsorsiyum şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle rum ve ermeni halkını soykırım koşularına çekerek tarihten silmeye çalışmıştır. Bu sanlamda ermeni ve rum nüfusu Osmanlı coğrafyasından söküp atrmak için iki halka da soykırım senaryoları ile saldırıya geçmiştir. Bu soykırımla ilgili bitek tez dahi yazılmamıştır..

 

Osmanlının yıkılışıyla siyonistler kendi kripto nüfus yapısıyla bu iki halkın servetlerine konarak insanlık tarihinde benzeri olmayan soygun ve gasp olaylarını gerçekleştirmişlerdir..

 

Bu babtan tc kuruluş tarihinin bütün detay ve çıplaklığıyla yeniden sorgulanması.. ırk-dil,din, mezhep üstü yeni bir sivil anayasa ve kamu ve yerelin stk alanı ve mahalle meclisleriyle kontrole alınarak, tryi düşürmeye çalışan kripto-ajan yapılanmanın ablukaya alınması,  şefaf demokratik bir türkiyenin inşası trnin geleceğini belirleyecek olan ana unsur olacaktır..

 

Ak partideki kripto ve ajan yapılanma tam tersini yaptı. Denetim, yönetim katılım mekenizması olmayan teneke stk alanını sonuna kadar önünü açtılar, yerel basında dürüst tüm insanları bitirerek.. pislikleri görmesin diye bitirdiler. Sivil toplum örgütlerini temel dinamo haline getireceğine, güçlendireceğine  içlerini boşaltarak zübüklere kravat ceket ceplerine para aha karsın, aha kastamonun .. temsilcisi.. bir sürü komedyenin çürük ve tabela derneğin ortalığı kaplamasını yerel yönetimlerde ise halkla birlikte açık-şefaf karar ve yönetim yerine çürüme gizli ardiyeler büyüdükçe büyüdü. Yolsuzluk hırsızlık her tarafı kaplamaya başladı, baldırı çıplak birsürü aç birden servet sahiplerine dönüşerek toplumsal alan sonuna kadar çürümeye açıldı..

 

HALKIN VERGİLERİYLE OYNAMA EN BÜYÜK SUÇ OLMADIKÇA..

 

Bir ülkede gelişmişlik ve demokrasinin ana kriteri halkın vergileri üzerindeki hırsızlığın yolsuluk namussuzluğunun  giderilmesiyle doğru orantıldıdır. Kamuya halka yönelen hırsızlık-yolsuzluk en büyük suç olmadıkça orada demokrasi değil katışiıksız diktatörlük, mafya ve çetleşme  oluşur..

 

SHP AKPNİN AÇIKLARINI ÇOK İYİ KULLANDI..

 

Ve bu yolsuzluk –yolsuzluk girdabına birde giderek Kürt-Kürdistan, Laz Lazistan gibi, bu toprakların adlarından, terimlerinden korkan, Osmanlının bin yıllık değerlerinden coğrafi terimlerden korkan.. işin özünde türklerle ve müslüman türklerin kapsayıcı cihanşumul kültürüyle ilgi alaksı olmayan bir IRKÇI gericiliğe saplamsı, gerici korkularda ve bataklıklarda giderek boğulması..  hala il belediye meclislerinin illerine, şehirlerine  ad koyamama, kayumların halkın ad ve değerleriyle oynamaları..  gibi komedi ve gerilikler, İstanbula bld bşk adaylarının ezici çoğunluğu karadeniz ve bölgecilik yapılanmsı, buna karşın chpnin herkesi ve kesimi kapsayan kuşatıcı yaklaşımı gibi doneler bir araya geldiğinde ak partinin bu hezimeti alması kaçınılmaz oldu..

 

Bir başka ifadeyle  ak parti kripto derin bir işgal ve ajan yapılanmayla içerden ele geçirildiği gibi, devrimci çıkış ruhundan uzaklaşarak korkular içinde boğulan, halkın verdiği desteğe ihanet eden giderek eski diktatör totemci-putcu diktatör  tcnin tüm hastalıklarının bünyesini sardığı bir hastaya dönüşmeye başlarken, chp ak partinin rolunu çaktırmadan kapıp ak partiyi bitirmeye başladı.. İstanbul seçiminin en olumlu katkısı ve ispatı ise ülkemizin demokrasiyi ne kadar güzel özümsediği, iddia edildiği gibi bir diktatörlük olmadığının en önemli ispatı oldu.. 

 

Ak Parti ak parti gibi kalsaydı batıda chpyi, doğuda hdpyi ve komedi tr muhalefetinin tümünü bitirebilecek tüm donleri yakalamıştı. Halktan uzaklaşıp mhp gibi gerici yapılanmalara kendini fazla kaptrınca.. Afrin zaferinin kültürel –siyasi ayağını oturtamayarak, içindeki donanımlı kürtleri ekarte ederek  bindiği dalı kestiğini ruhu bile duymadı. STK alanını yetkinleştirerek vatandaşı güç yapacağına.. dilenci bldyelere muhtaç binler, düşükün miskin onbinler, düşükün miskin ordular oluşturdu.. Giderek vatandaşı bitirdi..

 

AK PARTİ VE TR’NİN  ÇIKIŞ KODLARI ASYA KONSORSİYUMUNUN OLUŞTURULMASINDA YATMAKTADIR..

 

Ak Parti silkinip kendine gelmese, devrimci özüne dönmese çöküşü ve TR’nin çöküşü kaçınılmaz olacaktır.

 

TR siyonist terör devleti israil başta olmak üzere, abd, nato vb. yapılar..  içerdeki derin –ajan kripto yapı tarafından dört bir yandan kuşatılmış ve derinden işgal edilmiştir. Artık vatandaşlarımız yiyecek–içecekle, biyolojik –genom –kimyasal her tür akla gelmeyen silah ve saldırı çeşitleriyle kuşatılmışlardır..

 

Bu kuşatma TR Milli istihbaratının TR’nin derin kuşatılma projesini çin-rusya

 Hindistan, pakistan asya coğrafyasına taşıması, bu ülkelerin istihbarat örgütleriyle, stk ve siyasal alanlarına taşıma..  ortak çalışma ve asya halk ve stklarına yüzyıldır dünyayı kasıp kavuran derinden işgal eden insanlığı bitiren siyonist işgali bütün ayaklarıyla taşıması kavratması, Ve herşeyden önemlisi:

 

 TÜRKİYE ve AORTADOĞU EN AZ 50 YIL ASYA KONSİRSİYUMU İLE İDARE EDİLECEK BİR PROJE ORTAYA ÇIKARILMALIDIR....

 

İstanbul Boğazı ve yeni açılacak olan kanal İstanbul projelerini beli coğrafi alan ve bölgeleri Çin –Rusya- Asya  ortak konsirsiyumlarına 10-20-30-yada 50 yıllık zaman dilimlerine bölerek kiraya vererek bu ülkelerin istihbarat ağıyla trdeki derin işgal ve siyonsit kripto yapıyı çözme ve ekartte etmeye yönelmelidir.. Aksine mevcut siyonist kuşatmaya bakıldığında Türkiye için çıkış gözükmemektedir...

 

 Özetle TR korku ve endişeleri tarihin çöp sepetine atarak asya halk ve devletleriyle dünyayı saran yüzyıllık siyonist işgale yönelmese siyonizm Ortadoğudan asayaya  tüm asya kıtasını ardından tüm dünyayı düşürecektir.. Çin ve Rusyanın da desteğiyle iran-ırak-tr-suriye sınırları kaldırılarak yeni bir siyasal yapılanma ve abd nin sahte düşmanı mola rejmi bitirilerek iran halkının demokrasiye geçişi.. Ve bunları başarabilecek ak partiyi aşan yeniden siyasal yapılanmalrın inşası.. 

 

Aksi siyonizmin Kürtler başta olmak üzere Osmanlı nüfusuna datyattıkları dayattığı soykırım oyunları asyaya yayıldıkça çin ve rus halkları yürüyüşe geçtğinde çinden afrikaya  herşeyi gömeceklerini  artık uzak bir ihtimal değil..  Ya siyonizmi ve ulus devlet faşizmini gömeceğiz dünyaya yol göstereceğiz  yada onlar  bütün dünya halklarını  gömerek tüm gezegeni soykırım ve kölelikle düşürüceklerdir..

 

Bu savaşında merkezinde TR yer alamkatdır.. Türkiye siyasal yapılanması ve siyasi hareketleri bu ana esaslar dahilnde yeniden yapılanmalı ve yeniden örgütlenmelidirler. Bu büyük saldırıyı def edecek plan ve projelerle ortaya çıkmalıdırlar. Buda asya halk ve devletlerinin örgütlenmesi ortak hareketini gerektirmektedir..

 

Dünyayı her alanda işgal eden Siyonsit kuşatma ve konsorsiyuma karşın acil asya konsorsiyumunun kurulması, harekete geçirilmesi en az 50 yıllık süre içinde asya konsorsiyumuyla birlikte tr-iran-ırak-suriyenin yönetilmesi kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır.. Ve bu konsorsiyumun 1. Görevi yüzydır dünyaysı saran çürük-çürümüş aile ve firmaları, bunların dünyaya yaydığı kripto ağları, mosad-cia ve kraliçenin arşivine ve ardiyesine girerek dünyamıza dayatılan soykırım ve kölelik planlarının ve arşivinin tümünün alınarak bütün dünyaynın yendien tüm medeniyetlerin eşit temsiliyle bir sisteme geçilmesi.. Ulus devletlerin, firmalrın gizli ardiyelerinin bitirilmesi.. bunlar başarılmasa dünya bugün olmaz yarın bütün kıtalarıyla halklarıyla düşürüleceği gerçeğinin bütün insanlığa kavratılması..

 

Özetle gezegenimizi babasının çiftliğine dönüştüren katilleri, bunların kullandığı ulus devlet faşizmini, terör, mafya  lejyonlsarını ya durduracağız yada bunlar bütün ulusları diledikleri gibi haracayacaklar düşürecekler, soykırım ve kölelik bütün insanlığın kaderi olacaktır..

 

Türkiye acilen öncelikle istihbarat örgütleri düzeyinde asya konsorsiyumunun hemen temellerini atmalı, ardınddan asya ülkeleri stklarına ve halklarına taşımalıdır, bu ana akım abd-israil gibi sahte algılarla yönetilrejimlerde domoni etlkisi yaratarak tüm gezegeni saracak, bu sahte suni devletleri yıkıma uğratacaktır.. Dünyayla oynayan katiller kısa sürede suyu kesilmiş balıklar gibi sırıtıcaklardır, yaşadıkları ülkelerin halkları tarafından sarılacaklardır.. Yani firavunlar döneminden günümüze dünyayla binyıllardır oynayan gizli tüm tarikat ve yapılanmalar şeytanın uşaklarını çözüp ekarte edilmeli, insanlığı düşürüp köleleştiren insan soyunun uzaya açılmasını engelleyen bu soykırımcı suç örgütleri bütün detaylarıyla çözülüp yok edilmelidirler..

 

Bu durum ırk-dil-din mezhep üstübir durumdur.. Faşizm dünya halklarını birbirine karşı ötekileştirerek bütün dünya halklarını yem etmiştir.

 

Yeri geldiğinde hitlerle, muslonilerle, yeri geldiğinde japonya gibi atom bombasıyla. Günümüzde ise yiyecek içecek, hava-su toprak genom nükler biyolojik tohum akla ne gelirse giderek herşeyi silaha çevirip insan soyunu yok etmeye odaklanmıştır.. Bu gerçeği bütün dünya halkları kavramak ve acilen tedbir alamak zorundadırlar..  Bu gerçeklerin bütün dünya halklarına taşıyacak stk alanı bütün gezegende oluşturulmalıdır..

 

Asya konsorsiyumu3-5 yıl içinde dünya halklarına bu gerçekleri taşıyarak gezegenimizde şeytanın tüm uşaklarını sömürü-soykırım soygundan geçinen sergerdeleri  nefes alamayacak hale getirmek ve hesaba çekmek için harekete geçmelidir.. Bu ana akım başladığnda domino etkisi yaratarak tüm kıtları kısa zamanda saracaktır.. Türkiye ve asya devletleri bu ana derin işgal soykırım oyunları ve sorunlarına odaklanmadıkça da mevcut durumlasrı daha da kötüye gidecek ve düşürüleceklerdir..

 

TR’nin şu anda ana sorunu ak partinin yetmezlikleri sonucu kripto derin işgalin büyümesi ve kriptoların devrimci rolune koyularak alanı yeniden ele geçirmeleri, domuz ingiliz oyunlarının bütün hızıyla sürmesidir.. Çıkış asya konsorsiyumunun inşasında yatmaktadır..

 

İnsanlık bin yıllardır insan soyunu düşüren, kitleyen köleleştiren, insan soyunu soykırım-sömürü oyunlarıyla düşüren.. insanlığın uzaya açılmasını engelleyen siyonist yayılmacılığı kökünden yok edecek bir çıkışı yakalayamasa bütün uluslar ve devletler için her alanda çöküş kaçınılmaz olacaktır.. Bu anlamda asya halkları asya konsorsiyumunu oluşturarak bu derin işgale yönelmeli, bütün dünuya hklarını bu derin işgale karşı örgütlemelidirler..

 

 TR vatandaşını yetkinleştirme ve bu ağır yükü asyaya dünyaya taşımayı becermese bu yük altında kalarak can çekişmeye devam edecektir.. Türtkiyede yaşanan gerçek budur. Yüzyıllık derin işgal şekil ve boyut değiştirerek sürmektedir..

 

 

ETİKETLER : AK PARTİNİN ÇÖKÜŞÜ ve ÇIKIŞ KODLARI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA