BEYKOZ'DA POLİS CİNNET GEÇİRDİ, GENÇ ÇOCUK BONZAİDEN YIĞILDI KALDI...

Beykoz Merkezde, akşam saatlerinde asker uğurlama bahanesiyle trafik felç edildi, tam bir terör estirildi. Asker uğurlama bahanesiyle terör estirilen Beykoz Meydanında bir gün sonra ise içtiği bonzai nedeniyle meydanda bir çocuk yığıldı kaldı.
Bu haber 2017-10-31 06:31:31 eklenmiş ve 1179 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ'DA POLİS CİNNET GEÇİRDİ, GENÇ ÇOCUK BONZAİDEN YIĞILDI KALDI...

 

Beykoz Merkezde,  akşam saatlerinde asker uğurlama bahanesiyle trafik felç edildi, tam bir terör estirildi. 

 

Asker uğurlama bahanesiyle terör estirilen Beykoz Meydanında bir gün sonra ise içtiği bonzai nedeniyle meydanda bir çocuk yığıldı kaldı.

 

POLİS CİNNET GEÇİRDİ

 

Beykoz Merkezde,  akşam saatlerinde asker uğurlama bahanesiyle trafik felç edildi, tam bir terör estirildi. İşinden evine giden yorgun argın vatandaşlar, ambulanslarla hastahanelere taşınan hastalar  1 saate yakın asker uğurlama terörü yüzünden kıpırdayamadılar.  Yüzlerce metre trafik zinciri oluştu.

 

Yolu açmaya çalışan polis memurlarına saldırı yapılması sonucu bir polis memuru cinnet geçirdi. Müdahale olmasa cinayet bile işleyebilirdi. Diğer polislerin müdahalesiyle sakinleştirilmeye çalışılan polis memuru gördüğü ve baş edemediği manzara karşısında ağladı. Arkadaşları mudahale etmese cinayet bile işleyebilirdi. Daha sonra başka ekiplerin yardıma gelmesiyle yol açıldı.

 

İÇTİĞİ BONZAİDEN DOLAYI YIĞILDI KALDI...

 

Asker uğurlama bahanesiyle terör estirilen Beykoz Meydanında bir gün sonra ise akşam saatlerinde yine Beykoz Meydanaında şahinkayada  ikamet eden bir genç içtiği bonzai yüzünden yığılıp kaldı. Acil servisin aranmasıyla kısa zamanda bir ambulans gelerek çocuğu hastahaneye kaldırdılar.

 

BEYKOZ GARAJININ YANINDAKİ YOL ÇÖP, ÇUKUR ve ÇAMUR YOLU OLDU...

 

Beykoz Meyveli bahçeli evlerde İETT garajının yanıdaki yol, garaj duvarı boylu boyunca çöp-çamu ve çukur yolu oldu. Bizi gören vatandaşlar belediye yetkililerini kaç kere aradıysak ne gelen ne giden oldu. Bir yağmur yağdığında dışarı çıkamıyoruz. Taş toprak çöp, çamur ve çukurlardan geçilmez oldu. 

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ...

 

Beykozdaki bu bozulmanın temel nedenlerinin başında yerel yönetim, siyasetin Beykoz STK yapılanmasını çürütmeleri, stk alanına derneklere sinsi-gizli müdahaleler, stk'larda kullandıkları insanların önünü açma... sonucu Beykozda sorunları es geçen yapılanma başta gelmektedir. Ayrıntılar için tıklayınız...

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ'DA POLİS CİNNET GEÇİRDİ GENÇ ÇOCUK BONZAİDEN YIĞILDI KALDI...
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA