BAHÇELİNİN FAŞİST ve IRKÇI KODLARI YENİDEN DEPREŞİRKEN..

BAHÇELİNİN FAŞİST ve IRKÇI KODLARI YENİDEN DEPREŞİRKEN..ANA HEDEF ORTADOĞU GENELİ REJİMLERİN DERİN İŞGAL ve SOYKIRIM..
Bu haber 2024-04-22 18:42:02 eklenmiş ve 203 kez görüntülenmiştir.

BAHÇELİNİN FAŞİST ve IRKÇI  KODLARI YENİDEN DEPREŞİRKEN.. ANA HEDEF ORTADOĞU GENELİ REJİMLERİN DERİN İŞGAL ve SOYKIRIM REJİMLERİ OLDUĞU GERÇEĞİNİ GİZLEMEKTİR..

 

Osmanlının yıkımının ardından Mısırdan Afganistan’a kadar tc rejimi dahil kurulan tüm uyudu uyduruk ırk devletleri gerçek yüzlerini gizlemek için şeytana külahını ters giydiren ırkçı oyunlarla hezeyan yalan ve dolanlarla insanları kandırma kullanmada çok-çok ustalaşmışlardır..

 

Bunun en son örneklerinden biri Ulu Türk, Ulu Hakan, Ulu Başbuğ Bahçelinin TC rejiminin kanunlarına göre kurulan DEM partisine yönelik açıklamalarında görmekteyiz. Nasıl terörist ve siyonist İsrail Filisintinlileri yakın, yıkın soykırıma uğratın mantığı ile hareket ediyorsa, insanlığa karşı soykırım suçları işliyorsa.. TC rejimi de aynı mantıkla Kurdlere ve Anadolu Mezopotamya’nın asli unsurlarına halklarına-kültürlerine karşı aynı mantıkla hareket etmektedir. Bunun temel nedeni gerek terörist israil ve gerekse tc rejimlerinin aynı kaynaktan çıkıyor olmalarında yatmaktadır. Bir başka ifade ile diktatör-sömürge tc rejiminin de, terörist israilin de kurucularının aynı olması, siyonist soykırımcı soytarı firma ve aileler tarafından kurulmalarında yatmaktadır..   

 

Bu siyonist-terörist ırkçı kaynağın görülmemesi ve sorgulanmaması için MHP-HDP vb parti ve anlayışlar birbirini beslerken.. Bu partiler yada anlayışların halk ayağı değil üst yapılarındaki ajan yapılanma sürekli halkları kandırma ve kullanmada çok profesyonel yöntemler kullanmaktadırlar..

 

Kurd kanadının başında olan ajan-kripto yapılanma sürekli kürt sorununu yalan yanlış tesbit ve belirlemelerle çözümsüzlüğe itip siyonist soytarılara hizmet ederken..

 

Türk kanadının başında olan kripto ajan yapılanma ise sürekli kutsal tc, kutsal ırk, kutsal bayrak.. Bir sürü kutsalla insanlığa karşı hem suç işlemektedirler, hemde siyon kapital derin soykırım işgal ve sömürge durumunu gizlemek için 200-300 yıldır oyun üstüne oyun kurmaktadırlar..

 

Halbuki çıplak gerçek şudur.. Mısırdan Afganistan’a son 1-2 yüzyılda kurulan kurdurulan tüm rejimler ırkçı faşist siyonist soykırımcı diktatör rejimlerdir. Sorun bunların adının Msır-TC-İran yada terörist israil olmasında değil ana sorun bu rejimlerin hepsinin patronunun ve kurcularının aynı olmasında bu coğrafyanın halklarının soykırımı tarihten silinmeleri için kurulan derin işgal olgusunda yatmaktadır..

 

Ortadoğu-İslam coğrafyasının temel sorunu ne ırktır, ne dindir, nede dildir.. Ortadoğu coğrafyasının temel sorunu siyonist soykırımcı firmaların Mısırdan Afganistan’a yüz-iki yüzyıldır süren derin soykırımcı işgalleridir. Bu derin işgalin görülmesi ekarte edilmesi için ülkemizde halk çeyrek yüzyıl boyunca akp yi sırtında taşıdı yalan dolanını görünce de yerle yeksan etdi..

 

Bundan dolayı Ortadoğu genelinde DEM’ inden MHP sine bu derin işgali halklara taşımayan, sorunun sistemsel olduğunu gizleyerek sorunu kürt sorunu, kutsal tc,  kutsal ırk, kutsal bayrak yemleriyle manipüle eden, gizleyen, tüm anlayış ve çıkışların hepsi ajan-kripto çıkışlardır. Bu rejimleri kuran soykırımcı aile ve firmalara, nazi-nato terör örgütüne direkt hizmettir. Ve son bir yüzyıldır Ortadoğu-İslam coğrafyasında kurulan-kurdurulan tüm uydu-uyduruk devletler ve rejimler bu derin işgal olgusunun sürmesi için hertür oyunu, kumpası ve operasyonu şeytana külahını ters giydiren yol ve yöntemlerle yapmaktadırlar..

 

Nazi-Nato terör lejyonu ve tc içindeki yerli işbirlikçileri ile birlikte imha edilen, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Özal, Eşref Bitlis, ASELSAN Mühendisleri, Bir uçağa doldurulup Isparta’da dağa çarptırılarak  imha edilen bilim adamları, halen devam eden yerden uydulardan müdahale ile vatandaşlarımızın trafik kazarlı ile, onarılmaz hastalıklarla, yiyecek-içeceğin silaha dönüştürülmesiyle.. imhası.. Bahçeliyi ilgilendirmezken..

 

Günümüzde ülkemizin dağları ile ovarlı ile madenleri ile gıda ve tarımı ile küresel siyon soytarı firmalar ve yerli işbirlikçileri ile işgali de Bahçeliyi ilgilendirmezken..

 

Daha da vahimi Küresel soykırımcı firmalarla yerli ihanetçi işbirlikçileri Karadenizin Batısından Ülkemizin doğusuna Karadenizi patlatıp Anadolu Mezopotamia halklarını tarihten silme projesini göz göre- göre aleni bir şekilde sürdürürlerken. Kapatılması ve mevcut iktidarla birlikte yargılanması gereken maden firmaları hala son hız Karadenizi patlatma operasyonlarını açık ve aleni bir şekilde sürdürürlerken..!! (Ayrıntılar İçin Tıklayınız..)

 

Bu gibi türk ve kürt halkını, Anadolu-Mezopotamia halklarını tarihten silen –silecek olan soykırım projeleri de bahçeliyi, chp yi ve tc siyasal basın vb.  ilgilendirmiyor..  Bu gibi ölümcül konularda gıkı çıkmayan, milliyetçiliği vatan perverliği biten  bahçeli vb figürler söz konusu Kurdler ve DEM olunca dünyanın en büyük milliyetçisi kesilip imha edilmeleri yerle yeksan edilmeleri kutsal devlet ırk bayrak.. yemleri havada uçuşmakta avaz –avaz bağırmaktadırlar.. 

 

Ülkemizde batıdan doğuya 80-90 milyon vatandaşın da adı gibi bildiği bir gerçek var Kurdler asla bunların iddia ettiği gibi bölücü değil hatta bu milliyetçi diye gözüken derin ajan yapılanma ve kişilerden çok-çok daha milliyetçidirler. Türkler ve Türk halkıyla akraba olmuş aynı kan gene sahip kardeştirler.. Kürtler ajan-kripto yapılanmanın aksine Kurd sorununun bu devasa coğrafyadaki tüm sorunların Mısırdan Afganistan’a yüzyıllardır süren siyonist-kapitalist derin işgal olduğunu, bu derin işgalinde ırk-ırkçı rejimler yıkılmadıkça da çözülemeyeceğini bilmektedirler. Bu anlamda gerek kendileri adına gerekse tc rejiminin hezeyanlarının tümünü red etmektedirler..

 

TC rejiminin terörle mücadele operasyonları ve anlayışı da içinde dünyanın en profesyonel sahtekârlıklarını, şeytana külahını ters giydiren oyunlar barındırmaktadır. Örneğin Rojava’da (Suriye’de) terörle mücadele adı altında Kurd illerine girdi. Teröristleri etkisiz hale getirdi.. Buraya kadar doğru ve gerekli bir hamle yaptı diyelim.. Ardından TC rejimi ne yapıyor, ilk işi kürd kültürünü, kürd dili edebiyatını, Kürtçeyi, kürtçe eğitim ve öğretimi ortadan kaldırma, kürtçe eğitim –öğretim veren okulları ortadan kaldırma.. Alana döşediği iş-it vari çetelerle kürdlerin ev-arazi hayatlarına çökme ve bol bol cinayet işleyerek, kurd illerine-coğrafyasına sürekli çakma nüfus boca ederek büyük israil projesine hizmet etmektedir..

 

Kürdleri direk Amerika-ingiliz ve terörist israilin kucağına itme.. Halklar arasına düşmanlık ekmek için şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemleri hayata geçirmek olmaktadır.. terörle mücadele deyip bir halkın diline kültürüne aidiyetine saldırmak.. Terörist israilin bile sınıfta çakacağı bir olgu. Bu konuda tc rejimi terörist israili bile cebinden çıkarmaktadır..

 

Sadece Rojava’da ki bu örnek bile tek başına tc rejiminin direkt dünya siyonizmine nazi-nato terör lejyonunan hizmet ettiğinin en açık delili ve ispatıdır.. İşte kürt sorunu diye ortalığı yıkanlarda, kutsal tc,ırk.. oyunlarını yapanlarda aynı patrona hizmet etmektedirler.. Halklar bu derin işgal oyunlarını görüp hepsine tekmeyi çakmadıkça.. Bu oyun hep sürüp gidecektir.. 

 

Kurdlerin istediği bütün Ortadoğu halklarının istediği aynı şeydir. Buda Mısırdan Afganistan’a son 1-2 yüzyıldır küresel soykırımcı siyon emperyal firmalar tarafından sahte suni sınırlarla inşa edilen faşist ırkçı rejimlerin yıkılması, değiştirilip dönüştürülmesi.. terörist israilin ortadan kaldırılması.. 

 

Son yerel seçimde halk-vatandaş bu yönlü önemli bir adım atdı..  TC rejiminin 100 yıldır döşediği tüm faşist oyun ve kaleleri yerle bir etdi. Rejmin ırkçı kodlarını yerle yeksan etdi. Ak Partili-MHP li Demli CHP li, tüm yurtseverleri aynı potada birleştirdi. Artık İngilizlerin kurduğu sömürge tc den sömürge mısıra irana terörist israile bu faşist ırkçı devletlerin halklara dayattıkları soykırımların sömürgelerin son bulması..

TC nin terörist Nazi-Nato sömürgeciliği dışına çıkma durumu ingiliz sömürge sisteminin deşifrasyonu Bahçeli vb. lerini adeta kudurtmaktadır..

 

Tutuklayın yakın yıkın.. Sanki Kurdler Türkler aptal bunların gazına gelecek hezeyanları ile hala kutsal tc kutsal ırk  kutsal devlet modalarını yedirmeye çalışıyorlar..

 

Çözüm, devletimizin adını Anadolu Birleşik Devletleri olarak değiştirelim. Irk-dil-din-mezhep üstü bir anayasa yapalım. Kutsal bayrak diye bize yutturulan simgenin soykırımcı –siyonist rokafeleların firmasının amblemi olduğunu (titanic gemilerini yapıp siyonist olmayan dünya firma ve iş adamlarını doldurup atlas okyanusunda batıran ingiliz firmasının  amblemi ile tc bayrağı aynı amblem..Bu siyon soytarı oyun ve kumpasları çözüp halka taşıması gereken siyaset.. Basın tam aksini yüzyıldır bu ölümcül gerçekleri gizleyip sürekli bu derin işgal rejimi-rejimleri ile Ortadoğunun tüm halklarını soykırıma uğratmaktadırlar..)  halka gösterelim. Resmi dilimizi çocuklarımızın dünya çapında bir bilim dili olan İngilizce yapalım.  Çocuklarımızın bilim adamı-dünya çapında iş yapan firmalarla iş adamı olmalrı, hak ettikleri mesleklerde var olmaları için dünya bilim, edebiyat.. vb dili olan İngilizce yapalım, nazi nato terör örgütünden çıkalım .. Ülkemiz dünyanın en büyük süper güçlerinden biri olacak..

 

İşte Ortadoğu’da, İslam coğrafyasında  rejimler siyaseti , basını, firmaları ile, kurumları ile..  devletler halkların sınıf atlamaması için yüzyıllardır bizi kuşatmışlar derin-aleni ülkelerimizi işgal etmiş bulunmaktadırlar.. Bizler bu derin işgali görmedikçe de ulu türk-yahudi,kürt-fars yemlerini yedikçe.. ırk,dil,din yemleri ile hem zehirlemeye hemde soykırıma devam edeceklerdir..

 

Sorunumuz beyinlerimize siyon emperyalin vurduğu zincirlerdir.  kürt-türk nede kutsal ırk –devlet kurtarıcı kalmayacaktır..

 

Vatandaş yüzyıllardır siyon soytarılar tarafından beynine vurulan zincirleri kırdıkça ülkesinin gerçek sahibi olacak bir sistem istedikçe Bahçeli vb. ciyak –ciyak kutsal tc edebiyatı modlarına girerek sürekli Kurdleri sömürgeci İngiliz-ABD-terörist israile doğru iterek ülkemizi atomuna kadar parçalanmış bölünmüş ülkelerimizdeki bu bölücülüğün bu soykırım durumunun sürmesi için her yol ve yöntemi hayata geçirmiş bulunmaktadırlar.. Ama bu oyunlara ne Kurdler, Türkler , ne Yahudiler, Farslar gelmeyecek.. Bu rejimlerin tümü yakın bir gelecekte yerle yeksan olacaklardır.. Halklar hepsini tarihin çöp sepetine yollayacak, küresel soykırımcı aile ve firmaların dünya geneli mallarına mülklerine hayatlarına el koyacaklardır. İnsanlık ırk-dil-din-mezhep yemlerinin işlemediği dünya konfederasyonuna kayacaktır..

 

Ülkemizde ise addan bayrağa tüm Anadolu –Mezopotamia halklarını temsil eden Anadolu Birleşik Devletleri kurulacak.. Bu devlet Afrika dan Asya’ya yüzyıllardır soykırıma uğratılan tüm halkların çekim merkezi olacaktır..  Faşist ırkçı hezeyanlarla bağırıp çağıran bahçeli gibi fosillere çocuklar gülüp geçecektir..  

 

Siyon soytarı firmaların faşist ulus devletleri çatırdıyor.. Bu çatırdama büyüdükçe bu sömürge rejimlerin hizmetkârları ciyak-ciyak vatan-millet edebiyatları, vatan elden gidiyor yemlerini bağırarak halk kitlelerini yönlendirmeye çalışıyorlar..

 

Bunların ne hezeyanları nede bağırışları bu faşist ırkçı rejimlerin yıkılmasını engellemeyecektir. Mısırdan Afganistan’a tüm faşist ırkçı devletler terörist israille birlikte yere gömüleceklerdir..

 

Bundan dolayı dünyamızı işgal etmiş bulunan küresel firma ve aileler şu anda Karadeniz’i patlatarak Anadolu ve Mezopotamya’nın tüm halklarını gömmek için harekete geçmiş bulunmaktadırlar.. Bahçeli, tc rejimi etrafımızdaki rejimler bu kıyamet senaryosunu gizleyerek bir an önce bütün halkları ki içinde terörist israil-filistin tüm coğrafyanın yer aldığı coğrafyayı yok etmenin peşindeler..

 

İşte vatanperver bahçelinin dem hezeyanlarına ırk ırkçılığına vurgu yapan tc basınından bir haber parçası::

 

"DEM PARTİ HAKKINDA KAPATMA DAVASI AÇILMALI"

 

Türk bayrağını kabullenemeyen şerefsizlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılması, mallarına-mülklerine el konulması, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması, müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi, tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur. Türkiye Cumhuriyeti'ni sömürge ülkesi veya çadır devleti görenlerin taşıdıkları sorumluluk ne olursa olsun bedel ödemeleri hayat memat konusudur.

 

Sandık sonuçlarını, bekamızın ve bağımsızlığımızın önüne, hatta üstüne çıkarmaya gayret eden terör maşalarının ateşle oynadıklarını ikazla bildirmek tarihi bir vazifemizdir. Bu nedenle, Millet Meclisimizin açılması ile başlayan sürecin manasını ayrıntıları ile bilmenin, devlet ve millet hayatımızda yeniden karşımıza çıkan tehditlerin doğru anlaşılmasında mühim bir tesiri olacağına inanıyorum.

 

Türkiye'yi Mondros ve Sevr şartlarına tekrar sürüklemeye çalışan terör piyonları bu hesap hatasının sonuçlarına en ağır şekilde katlanmak durumundadır. En müşkül anlarda bile Türk milletine gücü yetmeyenlerin, bugün yeni metotlarla şanslarını bir kez daha denemeye kalkışmaları beyhude bir çabadır. Tarihin acı ve tatlı hatıralarla kapanmış sayfalarını, son bulmayan intikam duygularıyla, asla hak etmediğimiz insanlık dışı iftiralarla yeniden açılmasına heveslenmek dikkat etmemiz gereken bir tehlike olarak karşımızdadır" değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER : BAHÇELİNİN FAŞİST ve IRKÇI KODLARI YENİDEN DEPREŞİRKEN..ANA HEDEF ORTADOĞU GENELİ REJİMLERİN DERİN İŞGAL ve SOYKIRIM..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA