KORKMAZ’A KURULAN KUMPAS TÜM AYAKLARI İLE DEŞİFRE OLMAYA BAŞLADI..

KORKMAZ , ZARAB BENZETMESİNE BU ÇOK AŞAĞILIK BİR İTHAMDIR DEDİ..
Bu haber 2021-06-28 06:49:31 eklenmiş ve 469 kez görüntülenmiştir.

KORKMAZ’A KURULAN KUMPAS TÜM AYAKLARI İLE DEŞİFRE OLMAYA BAŞLADI..

 

Abd-TC devletlerinin Korkmaz’a karşı ortaklaşa kurdukları kumpas tüm ayakları ile deşifre olmaya başladı.. Ülkemizi yüzyıllardır işgal eden siyonist çeteler SBK Holding, Thodex vb. gibi firma ve insanlara karşı devletlerin kurduğu kumpaslar giderek tüm ayakları ile deşifre olmaya başladılar.  Bu kumpasların temel nedeni siyonist kapitalizmin bir sömürgesi ve uydusu olarak kurulan TC rejminin siyonist kapitalizmin kontrolunden çıkmaması içindir, ülkemizden dünyaya açılacak holdingleşme ve firmalaşmanın önünün kesilmesidir.. Bu ülkenin gerçek sahibi vatandaşın düşürlmesidir.  Dünya halkları devletlerin bayatlamış bu siyonist-kapitalist kuşatam, kumpas, oyun ve operasyonlarını artık yememektedir..

 

TC rejimi - yöneticileri binbir dosya ve kumpasla abd-israil-ingiliz  siyonizmi tarafından esir alındıklarından içerde vatandaşa kumpas, oyun üstüne oyun sergilenirken, dış politikada ise tamamen abd-israil-ingiliz siyonizmi ekseninde Rusya başta olmak üzere ülkemizi tüm komşu halklar ve devletlerin giderek bir numaralı hedefi haline getirmeye başladılar. Nasıl Almanlar karadenize 1-2 gemi çıkararak Osmanlıyı yıktıysalar, mevcut tc rejmi de siyonizmin dümeninde aynı oyunları sergilemeye başladılar..

 

Ülkemizin stratejik anlamda madenleri, suları, toprakları, tarımı vb. düşürülmüş bir tc devleti nedeniyle siyonist firmalara peşkeş çekilirken, takip edilen dış politikalar nedeniylede etraf tüm coğrafyanın hedefi haline getirilerek ülkemiz 4 bir koldan kuşatma altına alınmış bulunmaktadır.. Özetle tc de her oyunun asıl amacı ülkemiz siyonist kapitalizme peşkeş çekilirken.. Karşı duracak bir tek vatandaşın kalmaması politikasıdır..

 

Uyduruk TC muhalefetine bakınız: Ülkemizin bu emperyalist kuşatmadan çıkması yönünde birtek politikaları olmadığı gibi, hala türkçülük, kürtçülük, faşizim üzerinden iktidardan daha da aşağı bir konumda seyr etmektedirler.. Siyonist kapitalizmin soykırımcı truva atı chp ıstılıp-ısıtılıp halkın önüne sürülmektedir..

 

Siyonist kapitalin esir aldığı Abd, Türkiye-Terrörist israil, Köleci iran..  başta olmak üzere dünya halkları bu soykırımcı-yıkıcı faşist siyonist devlet aygıtına yönelmeye başladı. Yakın bir gelecekte halkların insanlığın baskısı sonucu bu devletlerin hepsi yıkılacaklar, değişip dönüşecekler.. Bu değişim dönüşüm sancılı-sancısız olacağını zaman gösterecek. Yüzyıllardır, siyonist sergerdelerin firmalarına dönüşen Faşist Devlet  Aytgıtı çeşitli kılıflar altında  insanlığa karşı işledikleri suçlardan kaçamayacaktır..

Özetle tc rejmi siyonist çetlerin bir rejmi, vatandaşın rejmi değil, vatandaş ülkesiyle yüzyıllardır yok ediliyor, bir vatandaşa karşı kurulan bir kumpasın oyunun tüm vatandaşlara kurluduğunu 90 milyonluk tc vatandaşı kavranması, bu rejmin yıkılması vatandaşın rejimine dönüştürlmesi bir zorunluluktur. Aksi bu yüzyılın sonunda bizimdir diyebileceğimiz bir ülkemiz olmayacaktır..

 

Korkmaz Neden Tutuklandı, Tıklayınız..

 

Korkmaz kendisi ile ilgili iddialrı bir-bir çürüttü.. S. Baran Korkmaz Basına son açıklamaları..

 

KORKMAZ , ZARAB BENZETMESİNE BU ÇOK AŞAĞILIK BİR İTHAMDIR..

 

Korkmaz hakkındaki iddiaların tümünün çarık-çürük yalanlar olduğu birbir ortaya çıkmaya başladı.. Siyonist Abd- Tcx devletinin oyunlarını birbir çürüten Sezgin Baran Korkmaz, ikinci Reza Zarrab olacağı yorumlarına patladı: Bu çok aşağılıkça bir ithamdır..

 

Avusturya'da tutuklanan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, 19 Haziran'dan beri Viyana'nın sekizinci bölgesindeki ceza mahkemesiyle aynı binada bulunan tutukevinde kalıyor. Avukatı Volkan Dülger aracılığıyla gündemdeki sorulara yanıt veren Korkmaz, ikinci Reza Zarrab olacağı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Bunun çok aşağılıkça bir itham olduğunu söyleyen Korkmaz, "Asla kabul etmiyorum. Ben bayrağına, vatanına bağlı bir Türk vatandaşıyım" ifadelerini kullandı.

 

ABD'nin talebi üzerine Avusturya'da gözaltına alınan iadesi istenen, Türkiye'de de hakkında kara para aklama suçu bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, durumunu "ikinci Reza Zarrab" şeklinde yorumlayanlara sert bir dille tepki gösterdi. Korkmaz, "Bu çok aşağılıkça bir ithamdır. Asla kabul etmiyorum. Ben bayrağına, vatanına bağlı bir Türk vatandaşıyım. Böyle bir şeyin söz konusu olması mide bulandırıcıdır" dedi.

"TÜM GERÇEKLER ABD'DEKİ YARGILAMADA ORTAYA ÇIKACAK"

 

ABD'nin yönelttiği kara para aklama suçlamasını reddeden Korkmaz, "Amerika'daki yargılamada bütün gerçekler ortaya çıkacak. Suçsuz olduğum konusunda zerre şüphem yoktur. Kime sorarsanız sorun, biraz hukuk ve finans bilen, yoldan geçen insana bile sorsanız, bu şekilde kara para aklanamayacağını size iki dakikada anlatır. Bendeki her şey açık, kayıtlı ve ortadadır" ifadelerini kullandı.

 

İSMAİL SAYMAZ'IN SORULARINI AVUKATI ARACILIĞIYLA YANITLADI

 

Avusturya'da bulunduğu tutukevinden gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan Sezgin Baran Korkmaz'ın açıklamaları şöyle:

 

– Otelde nasıl yakalandınız?

 

Yabancı ve milyarder bir iş adamı arkadaşımın evinde kalıyordum. Otele kahve içmeye gittik. Kahve içerken yakalandım.

 

– Sorguda neler soruldu?

 

Hiçbir sorgu olmadı. İfadem alınmadı. Yalnızca hangi nedenle yakalandığımı söylediler.

 

– Türkiye'de rüşvet verdiğiniz emniyet müdürü, bürokrat ve gazetecilerin ismini açıkladığınız iddiası doğru mu?

 

Ben namus ve şeref nedir bilirim. Tek bir para verdiğim bürokrat veya gazeteci yoktur. Zaten ifadem alınmadığı için yazılanların tümü yalandır.

 

– Tutukluluk ve sağlık koşullarınız nasıl?

 

Sorunum yoktur. Tutuklulukta olabilecek kadar iyiyim. İki genç yabancı arkadaşla kalıyorum. Sakin ve sessizler.

 

– ABD'de vergi dolandırıcılığıyla elde edilen geliri Türkiye'de aklamakla suçlanıyorsunuz. Bu suçlamaya ilişkin savunmanız nedir?

 

Asla böyle bir şey söz konusu değil. Paranın bana kredi olarak geldiği sözleşmelerle ortadadır. Para gelirken tüm denetimlerden geçti. Tüm uluslararası finans programlarında denetlenip öyle hesabıma girdi. Para bana geldiği zaman Jacop Kingston, Türkiye'de banka lisansı alacak kadar temizdi. Kendisine Utah Valisi ve Senatosu, Türkiye'de iş yapması için referans mektubu vermiştir. Amerika ve Türkiye'nin güvendiği bir adama ben nasıl güvenmeyeyim?

 

– İkinci Reza Zarrap olacağınız konuşuluyor.

 

Bu çok aşağılıkça bir ithamdır. Asla kabul etmiyorum. Ben bayrağına, vatanına bağlı bir Türk vatandaşıyım. Böyle şey söz konusu olması mide bulandırıcıdır.

 

– Hem ABD, hem Türkiye tarafından iadeniz isteniyor. Hangi ülkede yargılanmak istiyorsunuz?

 

Bir irade göstermem söz konusu değil. Hukuki bir süreç. Tabii ki ben ülkeme gelmek istiyorum.

 

– ABD tarafından aranmadığınızı söylüyordunuz. Fakat şimdi ABD'nin kararıyla yakalandınız. Bu durumu nasıl yorumluyorsunuz?

 

Amerika'daki yargılamada bütün gerçekler ortaya çıkacak. Suçsuz olduğum konusunda zerre şüphem yoktur. Kime sorarsanız sorun, biraz hukuk ve finans bilen, yoldan geçen insana bile sorsanız, bu şekilde kara para aklanamayacağını size iki dakikada anlatır. Bendeki her şey açık, kayıtlı ve ortadadır dedi.

 

ETİKETLER : KORKMAZ ZARAB BENZETMESİNE BU ÇOK AŞAĞILIK BİR İTHAMDIR DEDİ..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA