SEZGİN BARAN KORKMAZ AVUSTURYA’DA TUTUKLANDI..

ABD ve Türkiye tarafından Kırmızı Bülten ile aranan Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da tutuklandı.
Bu haber 2021-06-20 07:32:42 eklenmiş ve 854 kez görüntülenmiştir.

 

SEZGİN BARAN KORKMAZ AVUSTURYA’DA TUTUKLANDI..

 

Biri süper fahişe, yüzyıllardır bütün insan soyuna soykırım, sömürü, gaspı dayatan.. soykırımcı insanlık düşmanı soykırımcı siyonist firmaların derin işgal rejimi ABD rejimi,  diğeri onun metresi -sömürgesi TC rejmi. Her iki rejimde  siyonist soykırımcılar ve kendi uşakları dışında bir iş adamı, bir bilim adamı, bir siyasetçi, santçı.. istemediklerinden hakkında Kırmızı Bülten çıkardıkları Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da tutuklandı.

 

Hakkında kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından dolayı Türkiye ve ABD tarafından kırmızı bültenle aranan SBK Holding patronu Sezgin Baran Korkmaz Avusturya polis tarafından saat 15.30 sularında tutuklandı.

 

Askeri darbelerle, soykırımlarla, dünya halklarına yaptığı soykırım operasyonlarıyla, terörist-siyonist israilin hergün açık bir şekilde arap halklarını, dünya halklarını katl edip evlerine topraklarına konmasına, filistinlinin öldürülüp evine -arazisine çökülmesine, filistinin işgaline, Kudüsün dünya siyonizminin başkentine çevrilmesine ses çıkarmayan, siyonist-soykırımcı abd rejimi ve onun köleleri-sömürgeleri tc-iran-arap rejimleri kendi vatandaşlarını düşürmede sınır tanımıyorlar ..

 

Küresel soykırımcı-siyonist gıda, genom, silah, ilaç, bilişim.. firmalarının insanlığa dayattığı  soykırım, gasp oyunlarının da baş destekçisi olan milyonlarca kızılderilinin soykırımına Afrika kıtasını sömürü kölelikle işhgal eden.. soykırımcı, katil abd yönetimi söz konusu Kurdler Ruslar .. vb. dünyanın diğer halklarından iş adamı, bilim adamı, asker, bürokrat,siyasetçi..  olduğunda operasyon üstüne operasyon, kumpas üstüne kumpas kurarak işini bitirmektedirler..

 

ABD-TC gibi rejimler mafyalara, terör çetlerine milyar dolararı saçarken, milyar dolarlık siah-araç-gerec temin ederken.. Siyonist olmayan, kendilerine uşaklık etmeyen  bir kurd-tırk-rum-rus-ermeni-azeri-gurci.. çıktığında anında fetövari bir yöntemle çökmekterdirler..

 

ABD ile birlikte S.B. Korkmaz’a operasyon yapan TC rejmi ise tamamen birr mafya çete devletine dönüştüğü gibi, Küresel ölçekte siyonist abd-israil projelerinin baş mimarı konumuna yükselen, lüresel fetö terürüne hizmet eden bir mecraya kaymaya başladı..

 

Basından da açıkça görüldüğü gibi mafyalaşan, çetleşen devlet aygıtı ile devlet kamuflajı ile ortya çıkan çetelerde bakan düzeyinde mafyalaşan figürlerle Korkmazın malına, mülküne servetine, hayatına konmak için operasyon üstüne operasyon yaptıkları rezaleti ile ülkemiz çalkalanıyor..

 

İnsan hakları hukuk dendiğinde hak-hukuk tanımayan insanlık düşmanı rejimler, dünyayla oynayan gerçek katillere, insanlığı ve dünyamızı soykırım, gasp, yalan-dolan, talan oyunlarıyla, kumpaslarıyla, Afrikadan Asyaya bebekleri dahi ulus devlet eliyle, terör lejyonlarıyla  katl eden katil rejimlere, terör lejyonlarına dokunulmazken.. 

 

Korkmaz gibi, Özer gibi (Thodex) gibi yetenklşeri ile  insani hasletleri ön planda olan, kendi yetnekleri ile var olan  insanlar ortaya çıktığında devlet, devletler kılıfı ve oyunlarıyla anında çöküp çökertmektedirler..

 

Fetö gibi su katılmamış teröristleri baştacı besleyen katil Amerika rejimi, küresel fetö çetesinin derin hizmetkarı TC rejimi patronu abd ile birlikte bir kürdün holdingleşmesine iş dünyası alanında var olmaması için ne kadar oyun gerekiyorsa hepsini ortaya koyarak..

 

Ülkemizde bu topraklarda doğmuş, halkına değerlerine, insanlığa ihanet etmeyen rum, rus, kurd,-tırk, fars, ermeni.. Bu toprakların gerçek çcukları siyonist abd-tc, terörist israil, ingiliz  oyun ve kumpaslarıyla yüzyıllardır  sarılıp bitirilmektedirler..

 

Ortadoğu-Mezopotamya, Rusya Dünya halkları faşist-soykırımcı küresel firmalrın oyuncağına, kölesi ve uşağına  dönüşen abd-tc-iran, terörist israil, ingiliz, ab, uyduruk arap rejimleri.. sürüsüne berket bu faşist devlet aygıtına yönelmedikçe..

 

Dünyamızda ne gerçek anlamda bilim adamı, ne iş adamı, ne siyasetçi, nede insan çıkamadığı gibi..

 

Küresel siyonist emperyalizmin bu ağır kuşatması yarılmasa insan soyu yaşadığı dünyayla hızla yokoluşa sürüklenmektedir..

Yüzyıllardır dünyayı işgal eden siyonist çeteler durdurulamasai onların alana döşediği faşist devlet aygıtı çökertiemese..  insan soyu  yaşdığı dünyala hızla yok edilmektedir..

 

TC de kurdler ve gerçek vatandaş sözkonusu olduğunda iş bu kadarı ile de sınırlı değil. Fetö iltisaklı çetlerle, bunların devlet içindeki ayakları siyonist abd-israi-tc üçgeninde vatandaşa karşı oyun üstüne oyun kurgulamaya başladılar.. Bu oyunlara maruz kalmamak içinde birçok hemşerimizin yurt dışına çıktığı-kaçtığı haberleri tüm arka sokaları kaplamya, fısıltı gazetesi ile tüm ülke sathına yayılmış durumda..

 

Ülkemiz her alanda karanlık delhizlere gömülürken, değişim,adalet, demokrasi vb. kavramlarla iktidara gelen akp ülkeyi ve vatandaşı çektiği uçurumları halk görmüyormuş gibi iç savaş koşullarına hızla çekilen ülkemizde  hala iktidar olma rüyaları görmektedir..

 

 

ETİKETLER : ABD ve Türkiye tarafından Kırmızı Bülten ile aranan Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da tutuklandı.
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA