BEYKOZ OKUL AİLE BİRLİĞİ, TOFD İLE GÜZEL BİR KAHVALTI PROGRAMINA İMZA ATDI...

Beykoz Okul Aile birliğinin başkanlığını yapan Alaattin Kılıç, Beykoz TOFD ( Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ) ile birlikte aralarında Beykoz'un değişik stklarının, eğitim gönüllerinin, beykoz basının olduğu mükemmel bir kahvaltıya birlikte imza attılar.
Bu haber 2017-04-26 07:27:43 eklenmiş ve 842 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ OKUL AİLE BİRLİĞİ, TOFD  İLE GÜZEL BİR KAHVALTI PROGRAMINA İMZA ATDI...

 

Beykoz Okul Aile birliğinin başkanlığını yapan Alaattin Kılıç, Beykoz TOFD ( Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ) ile birlikte aralarında Beykoz'un değişik stklarının, eğitim gönüllerinin, beykoz basının olduğu mükemmel bir kahvaltıya birlikte imza attılar. Alaattin Kılıç, güzel bir etkinliğe daha ön ayak olması ile alkışı fazlası ile hak etti. Halen Anadoluhisarı Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığını da yürütmekte olan başarılı isim arkadaşları ile birlikte TOFD ( Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ) Beykoz Şube Merkezinde düzenledikleri kahvaltı programı mükemmeldi. Beykoz Ardahanlılar Onursal Başkanı Kılıç toplantının organizasyonunu yaparken, derneğin Kurcu Başkanı Süleyman Yıldız ise kahvaltı boyunca davetlilere hizmet etdi...

 

OFD Beykoz Şubesi Bahçesinde yapılan etkinliğin amacının Otizm Farkındalık Ayına değişik bir etkinlik ile katkı sunma niyetinde olduklarını söyleyen Alaattin Kılıç, ” Biz değişik kurum ve kuruluşlardan gelen dostlarımız ile güzel bir amaç için bir kahvaltı programında buluşmak istedik. Diğer taraftan da bu etkinliğe ev sahipliği yapmak ile diğer STK’lar için de bir örnek teşkil etmek istedik. OFD Beykoz Şubesinin Değerli Başkanı Saniye Efe, Beykoz Otizm Dernek Başkanımız Bülent Taştan ve diğer gönül erlerimiz ile bir araya geldik. Burada kahvaltıda sunulan her bir ürün bizlerin el ürünü idi. Katılan dostlarımıza teşekkürlerimi iletmek isterim ” diye konuştu.

 

Toplumun değişik kesimlerinde, kurumlarından katılımın olduğu kahvaltı etkinliği aynı amaç için bir araya gelmiş samimi insanların hoş sohbetlerine ve değişik konulardaki önerilerin de vesile olmuş oldu.

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

Not haber yapılırken Ercan Talip-Beykoz Haber -1908 sitesinden de yararlanmıştır...

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ OFD’DE GÜZEL BİR KAHVALTI PROGRAMINA İMZA ATDI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA