ÜLKEMİZİN NASIL DERİNDEN İŞGAL EDİLDİĞİNİ KAVRAMADIKÇA..


Bu makale 2023-11-25 09:48:56 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.
Kurdistan Yazarlar

ÜLKEMÄ°ZÄ°N NASIL DERÄ°NDEN Ä°ÅžGAL EDÄ°LDİĞİNÄ° KAVRAMADIKÇA..

 

Ülkemizin sorunları sistemseldir. Mevcut rejim ve siyasal partileri ile, kurt-turk milliyetçilikleri ile, müslüman gavur ikilemleri ile  vb.  çıkışlarla çözülemez. Çünkü ülkemiz hala batılı güçlerin kontrol ettiÄŸi bir sömürge. Yüzyıllardır iÅŸgal altındayız. Ülkemizin tek sahibi var oda ülkemizi yüzyıllardır derinden iÅŸgal etmiÅŸ olan siyonist soytarı aile ve firmalardır.. Bu siyonist soytarılar yerli iÅŸbirlikçileri, yerel ulusal küresel ayakları ile her vatandaşı birebir marakaja almış bulkunmaktadırlar..

 

 Kimi vatandaşı trafik kazası süsü ile, kimini vergi vb ekonomik oyunlarla, kimini ajan hukuk oyunlarıyla, kimini onarılmaz hastalıklarla, kimini ajan banka oyunlarıyla, faili malum mechul cinayetlerle, saÄŸ-sol-kurt-turk, alevi-suni binbir kumpasa ve oyunla ülkemizin tüm vatandaÅŸlarını kuÅŸatma altına almış bulunmaktadırlar.. Ülkemizin madenlerini ova sularını .. herÅŸeyi iÅŸgal ettikleri gibi 24 saat vatandaşı faili mechule düÅŸürme ve imha etmede benzersiz derin bir rejim. Ve vatandaşıimha, düÅŸürme.. için yüzyıllardır operasyon üstüne operasyon yapmaktadırlar. Ülkemiz istihbarat-devlet -biliÅŸim .. her alana da ülkemizin hücrelerine kadar sızmış bulunmaktadırlar, vatandaÅŸ o kadar kuÅŸatılmışki artık bu siyonist çete ve çeteler için sadece operasyon yapılan bir kimlik numarasına indirgenmiÅŸ bulunmaktadır..

 

80-90 milyon bu siyonist derin iÅŸgal çeteleri için sadece kimlik numarasından ibarettir.. Bu anlamda rejimin adından yasalarına herÅŸeyin deÄŸiÅŸmesi. Yüzyıllar geriye gidilerek ülkemizi iÅŸgal eden siyonist sermayenin çözülmesi, hesaba çekilmesi ekarte edilmesi 80-90 milyon vatandaşı bekleyen ana sorunumuzdur.. Bu sorunu çözmek içinde köy-il-ilçe-derneklerinden baÅŸlayarak halkı örgütleme bu örgütlenmeyi bölge federasyonlarına evirme.. Ülkemizi halkın yöneteceÄŸi bir sisteme çevirmekle mümkün.. Bundan dolayı STK ruhuna uygun ırk-dil-din-mezhep üstü bir örgütlenme kaçınılmaz olduÄŸu gibi ülkemizi iÅŸgal eden siyonist sermaye ve kollarını ülkemizde3n söküp atmamız. Arzı mevud yalan dolanlrı ile ülkemize göz diken siyonizmin sahte din olgusu yahudiliÄŸi yasaklamamız lazım.. Aksi gazel okumaya birbirimizi kandırmaya devam edeceÄŸiz.. Bizimdir diyebileceÄŸimiz bir ülkemiz kalmamıştır.. Ülkemiz 300 yıldır sinsi ve derin bir ÅŸekilde siyonistler tarafından iÅŸgal edilmiÅŸitir.. Siyonist yahudiler hayatlarımıza ülkemize herÅŸeyimize konmuÅŸ gasp etmiÅŸlerdir.. Biz bunları deÅŸifre edip durdurmadıkça hergün vatandaÅŸlarımıza binbir kumpas ve çökerme devam etmekte.. VatandaÅŸlarımız kafayı yeme ve intihar koÅŸullarına çekilmektedir. hergelen gün bir öncekinden daha vahim ve kötü olmaktadır.. Bu analmda hangi vatandaşımıza hangi oyunun yapıldığını acilen çözmeli kimlerin devlet-istihabarat-ekonomi-banka. biliÅŸimi kullanarak halka nasıl netür oyunlar yaptıklarını çözecek yeti yetneÄŸe kavuÅŸmadıkça herkes 7 sülallesi düÅŸürülmekte yok edilmektedir..   Karşımızda sıradan bir güç yok 400-500 yıldır dünyayı küresel firmalrı ile devletlerle, terör lejyonları ile iÅŸgal etmiÅŸ ele geçirmiÅŸ ÅŸeytani soysuz küresel bir güç var. Bu anlamda bütün insalığın ds içinde olduÄŸu küresel bir direniÅŸ kaçınılmaz bir gerçektir.. Türk-fars-kurt ermeni gibi milliyetçi soylemler ancak bu siyonist soytarılara hizmet olur. Küresel iÅŸgale ulusal küresel bir mücadele bakış açısı ile halkı her alanda hızla örgütleyerek, ırk-dil-din-mezhep üstü örgütlenerek bu derin iÅŸgali sonlandırmaktan baÅŸka da bir çıkışımız yoktur..

 

Bundan dolayı TC rejminin yüzyıldır beynimize, beyinlerimize vuurduÄŸu tüm zincirleri kırmalı.. Ä°mparatorluklar gelenÄŸinden gelen her ırk-dil-dini kapsayacak Anadolu BirleÅŸik Devletleri gibi bir siyasal sistemi Mısırdan Afganistana Kafkaslara tek devlet-millet ÅŸeklinde halkların tümünü kapsayacak siyasal çıkışlarla ortaya çıkmamız gerekmektedir..

 

En büyük sıkıntı siyomnizim Müslüman halkların aklını başından alıp cebine komuÅŸtur. Bütün halkları soykırıma açık koyun sürülerine çevirmiÅŸtir.. Bu Derin saldırının çözülmemesi içde 24 saat devlet-basın-ekonomi,hukuk, kültür, fikir,din,bilim.. herÅŸeyi halkları düÅŸürmede bir silaha çevirmiÅŸtir..

 

Yerel seçimlerde STK alanı 3. Yol olarak biraraya gelmeli. BulunduÄŸu mahalle, ÅŸehir, bölgeyi kendisnin yöneteceÄŸi yönetim kadroları ile öne çıkması önemli bir çıkış olarak hepimizin önünde duran önemli bir sınavdır. Rejmi ve rejmin siyasal partilerini takmadan halkın ÅŸehirlerine talip olması gerekmektedir. En kısa zamnda da ülkemizi iÅŸgal eden siyonist çetelere yönelmeli ve hesaba çakmeliyiz. Kutsal devlet, kutsal kurtarıcılar.. Sömürge TC rejiminin tüm yemlerini sahiplerine yedirmeliyiz..

 

AVDO AVALON –KUDÜS/DOÄžU MEDYA..

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ArÅŸiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAÄžLANTILARIMIZ
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA