Aylık Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Her ayın ilk haftası gerçekleşen 'Aylık Kaymakamlar Toplantısı' Ardahan Valiliği Toplantı Salonunda Sayın Vali başkanlığında toplandı.
Bu haber 2013-08-07 13:59:01 eklenmiş ve 438 kez görüntülenmiştir.

Toplantıya Vali Yardımcıları Deniz Pişkin ve Murat Karasu'nun yanında, tüm ilçe kaymakamları ve kurum amirleri katıldı.

İlçelerin sorunlarının görüşülerek, mevzuat değişikliklerinin değerlendirildiği toplantıda, Ardahan Valiliği bünyesindeki bütün kurumların organize olması ve koordineli bir şekilde çalışması için gereken tedbirlerin alınması, tüm vatandaşlarımızın daha etkin ve verimli hizmet alabilmeleri için yapılan toplantıda, çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kamu kurum ve kuruşlarının varlığının sebebinin, doğru ve zamanında projelerle; etkin ve süratli bir şekilde vatandaşa hizmet etmek olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, Kaymakamlıklar ve il müdürlüklerinde vatandaşa götürülen hizmetlerin yürütülmesinde herhangi bir aksaklık olmaması gerektiğinin altını çizdi.

Vali Yardımcısı Murat Karasu ve Damal Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin için Ardahanda gerçekleşen son Kaymakamlar Toplantısı olma özelliğini taşıyan toplantıda, Ardahana yaptıkları hizmetlerden dolayı 'Başarı Belgesi' verildi. Başarı Belgelerini Vali Azizoğlu'ndan alan Murat Karasu, Uludere Kaymakamlığına atandı. Damal Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ise Göynük Kaymakamlığına atandı.

ETİKETLER : Aylık Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA