Mahkeme Başkanı Ali İmran Altın Hayatını Kaybetti

MAHKEME BAŞKANI ALİ İMRAN ALTIN HAYATINI KAYBETTİ - Konya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İmran Altın, dün geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Bu haber 2013-10-01 14:59:02 eklenmiş ve 382 kez görüntülenmiştir.

Konya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İmran Altın, dün geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Altın için adliye önünde düzenlenen törenin ardından cenazesi memleketi Karaman'a uğurlandı.

Konya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İmran Altın (48) dün geçirdiği rahatsızlık sonucu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Altın,yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Altın için bugün öğle saatlerinde Konya Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Vali Muammer Erol, Konya Bölge İdare Mahkemesi Başsavcısı Abdulkadir Şahin, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, hakimler, savcılar ve adliye personeli ile yakınları katıldı. Saygı duruşu ile başlayan törende Altın'ın özgeçmişi okundu.Törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Kastamonu, Kars, Malatya ve Konya'da olmak üzere mesleğinde 25 yıl çalışan Altın'ın evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Yapılan kısa konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okunup, dua edildi. Daha sonra Mahkeme Başkanı Altın'ın cenazesi omuzlara alınarak araca kadar taşındı. Altın'ın cenazesi bugün ikindi namazı sonrası Karaman'ın Ayrancı ilçesinde toprağa verilmek üzere gönderildi. - Konya

ETİKETLER : Mahkeme Başkanı Ali İmran Altın Hayatını Kaybetti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA