Aile Katliamında, 2 Tabancayla 43 Kurşun Sıkılmış

AİLE KATLİAMINDA, 2 TABANCAYLA 43 KURŞUN SIKILMIŞ - Elazığ'da, eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini silahla vurarak öldüren Özel Haraket polisi Selim Meral'ın ifadedesinde, yeni ayrıntıları ortaya çıktı.
Bu haber 2013-10-01 13:59:03 eklenmiş ve 401 kez görüntülenmiştir.

Elazığ'da, boşanma davası açan 1 çocuk annesi eşi ile, kayınpederi ve kayınvalidesini 28 eylül günü tabancayla vurarak öldürdüğü için tutuklanan Özel Haraket polisi Selim Meral'ın ifadedesinde, cinayetlerin yeni ayrıntıları ortaya çıktı. Selim Meral ile birlikte, olayın gerçekleştiği binanın kapısına kadar gelen babası Mehmet Meral de tutuklanırken, özel harekat polisinin beylik tabancasındaki kurşunlar bitince, bu kez görev silahını da kullandığı ve 3 kişiyi iki tabanca ile öldürdüğü belirtildi.

BOŞANMA DAVASI KATLİAMI GETİRDİ

Elazığ'da 28 eylül günü meydana gelen olayda, Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat polisi 27 yaşındaki Selim Meral, boşanma davası açan eşi Zeliha Meral, kayınpederi Bayram ve kayınvalidesi Ayten Sönmez'i tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından tutuklanan Selim Meral'in ifadelerinde yeni detaylar ortaya çıktı.

'OĞLUMU GÖSTERMEYİP BANA SALDIRDILAR'

Olaydan sonra Cumhuriyet savcısına ifade veren Meral, oğlunu görmek için Elazığ'a geldiğini ancak aile ile aralarında çıkan tartışma sonucu üzerinde bulunan iki silahı da çekerek olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Özel Harekat Polisi Selim Meral şunları anlattı:

"SENİ MAHVEDECEĞİZ"

"Eşimi aradım. Telefonda bana 'Evde tekim, asla eve gelme, seni mahvedeceğiz' dedi. Çocuğumu görmek için apartmana girdiğimde karşılaştığım kayınpederim ve kayınvalidem de 'Çocuğu göstermeyiz' deyince tartışma çıktı. Apartmanın merdivenlerinde kayınpederimle boğuştuk. Kayınpederim bana yumruk attı. Kayınvalidem boğuşma sırasında kollarımı tutarak kayınpederime 'Hadi Bayram sen de vur' dedi. Üzerimde biri görev biri de beylik silahım olmak üzere 2 silah vardı. 9 mm'lik beylik silahımın mermisi bitince 7.65'lik görev silahımı çıkardım ve onunla ateş etmeye devam ettim."

BABASI BİNA KAPISINDAYMIŞ

Özel Haraket polisi Selim Meral katliamı gerçekleştirirken, babası 52 yaşındaki Mehmet Meral'in binanın kapasında beklediği ortaya çıktı. Oğlu ile birlikte çıkarıldığı mahkemece tutuklanan baba Mehmet Meral ifadesinde şunları söyledi:

"ENGEL OLAMADIM"

"Oğlum Malatya'ya yanıma geldi. Torunumu görmek için Elazığ'a geldik. Apartmanın kapısı kilitliydi. Başka bir Zile bastık, kapıyı açtılar. Ben aşağıda bekledim. Üçüncü katta iken silah sesleri geldi. Oğlum aşağıya indiğinde her iki elinde de silah vardı ve 'Bu yaptıklarınıza değer miydi? diye bağırıyordu. Engel olamadım."

3 KİŞİDE 43 KURŞUN YARASI

Yapılan otopside Zeliha Meral'in bedenine 22, kayınvalide Ayten Sönmez'in alnı ve kasık bölgesine 14, kayınpeder Bayram Sönmez'in karın bölgesine 7 kurşun olmak üzere toplam 43 kurşun sıkıldığı ortaya çıktı. Ablası, annesi ve babası öldürülen 19 yaşındaki Aykut Meral, eniştesi Selim Meral'in olay günü geleceğinden habersiz olduklarını, berberde çalıştığı için evde olmadığını söyledi.

'ABLAMI, ENİŞTEMİN BABASI ÖLDÜRDÜ' İDDİASI

Ablası Zeliha Meral'in eniştesinden sürekli şiddet gördüğünü anlatan Aykut Meral şöyle konuştu:

"Evliliklerinde sorunlar vardı. Van'a gittikten sonra şiddet daha da arttı. Ablam doğum yaptıktan sonra eniştemin cep telefonunda bir mesaj yakalamış. Sorduğunda eniştem bayıltana kadar dövmüş, sonra ayılsın diye kafasını suya sokmuş. Ablam ayıldığında ise yüzünü yastıkla kapatıp kafasına silah dayayıp 'Seni öldürürüm' diye tehdit etmiş. Bu olayın yaşandığı ertesi sabah, yani yaklaşık bir ay önce ablam babamı arayıp olanları anlattı. 'Gel beni buradan al' diye ağlayınca babam dayanamayıp hemen Van'a gidip ablamı ve yeğenimi alıp eve getirdi. Sonra da eniştemin, 'Sen benim karımı benden habersiz nasıl götürürsün? Çocuğumu nasıl alırsın? diye tehditleri başladı. Babamla ablam bir avukat tutup boşanma davası açıp evden uzaklaştırma kararı çıkardılar. Olay günü çocuk odasında ablama 22 kurşun sıkan Selim Meral'in babası Mehmet Meral'dir. Çünkü, annemi ve babamı öldüren Selim aşağıdayken o yukarıdaymış ve 3 dakika sonra aşağı inmiş. Bir insanın 3 dakika içinde, 3 katta 3 insanı 4 şarjör boşaltarak 43 kurşunla öldürmesi mümkün değil."

ETİKETLER : Aile Katliamında 2 Tabancayla 43 Kurşun Sıkılmış
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA