Geçkil Ailesinin Düğünü Diyarbakır'ın Tüm Kesimlerini Buluşturdu

GEÇKİL AİLESİNİN DÜĞÜNÜ DİYARBAKIR'IN TÜM KESİMLERİNİ BULUŞTURDU - Diyarbakırlı iş adamı Mehmet Sait Geçkil'in oğlu Ceng Geçkil ile Derya Korkut'un düğünü şehrin iş, siyaset, sanat ve spor camiasını bir araya getirdi.
Bu haber 2013-10-01 13:59:02 eklenmiş ve 604 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakırlı iş adamı Mehmet Sait Geçkil'in oğlu Ceng Geçkil ile Derya Korkut'un düğünü şehrin iş, siyaset, sanat ve spor camiasını bir araya getirdi.

Sur ilçesindeki Otel Büyük Kervansaray Düğün Salonu'nda yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Ceng Geçkil ve Derya Korkut'u, bu mutlu günlerinde, akrabaları ve sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Düğünde Diyarbakır'ın siyaset, sanat, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simaları bir araya geldi. Düğüne AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Oya Eronat, Galip Ensarioğlu, Şırnak AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Dindar, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu, Diyarbakır Baro Bakanı Tahir Elçi, Derman Baba lakaplı Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularından Yılmaz Acu ve çok sayıda davetli katıldı.

İş adamı M. Sait Geçkil, duygularını şöyle dile getirdi: "Allah, bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan, çeşitli illerden gelen tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, çok mutluyum, çok sevinçliyim, darısı bekarların başına."

ETİKETLER : Geçkil Ailesinin Düğünü Diyarbakır'ın Tüm Kesimlerini Buluşturdu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA