Milletvekili Yavilioğlu, Palandöken'de İncelemelerde Bulundu

MİLLETVEKİLİ YAVİLİOĞLU, PALANDÖKEN'DE İNCELEMELERDE BULUNDU - AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Bu haber 2013-09-30 17:59:04 eklenmiş ve 435 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye çalışmalarını AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu ile inceleyerek, kendisine yürütülen projelerle ilgili bilgi verdi. İnceleme sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ikili bölge halkının da görüşlerini aldı. Hüseyin Avni Ulaş, Yunus Emre ve Ertuğrul Gazi Mahallerinde inceleme yapan Milletvekili Yavilioğlu ve Başkan Bulutlar, önce Palandöken Belediyesi tarafından Hüseyin Avni Ulaş Mahallesin de yaptırılan ve bitme aşamasına gelen Hanımlar Çarşısını gezdi. Ardından Ertuğrul Gazi Mahallesin de yapımı tamamlanan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini inceleme yapan ikili Palandöken Tarafından yaptırılan bir diğer yatırım olan Erzurum'u ilk ve tek Engelsiz Yaşam Merkezi'ni gezdi. Buranın ardından Kayakyolu Osman Bektaş Mahallesi'nde 10 bin metrekare üzerin de yaptırılan Erzurum Şehitler Parkı'nda yapımı tamamlanan Şehitlik Kitabesi'ni inceleyen ikili yol boyunca vatandaşlarla da sohbet etti.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise şöyle devam etti: "Belediyemiz karo, bordur, asfalt, kilit taş, yol, kaldırım, park, çocuk oyun alanları, temizlik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki çalışmalarının yanı sıra Harput Mahallesin de Kentsel Dönüşüm, Eski Rus Pazarın da Kentsel Yenileme çalışmaları yapılırken 4.5 yılda ilçeye kazandırılan 25 yeni parkla Erzurum da en fazla yeşil alana ve parka sahip ilçe konumuna geldik. Yeni yatırımlarımız Erzurum'da hep ilk ve tek olanları yaptık. Bunlar Erzurum Şehitler Parkı ve Şehitler Kitabesi, Hanımlar Çarşısı, Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Engelsiz Yaşam Merkezi gibi birçok yatırıma imza attık. Yapılan yatırımların arkasın da hep asil milletimiz, AK Partinin değerli Milletvekilleri ve Teşkilatlarımız olmuştur. Bu birliktelikte ekibimizle en iyisine en güzelini yapmann gayreti içerisin de olduk ve olmaya da devam edeceğiz."

ETİKETLER : Milletvekili Yavilioğlu Palandöken'de İncelemelerde Bulundu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA