Voleybolda Muş Lalezar Spor, Bingöl Solhan Metem Spor'u 3-0 Yendi

VOLEYBOLDA MUŞ LALEZAR SPOR, BİNGÖL SOLHAN METEM SPOR'U 3-0 YENDİ - Sodes Destekli hazırlık maçında Muş Lalezar Spor, 3.Lig ekiplerinden Bingöl Solhan Metem Spor'u 3-0 yenmeyi başardı.2013 yılı Sodes destek programında geçerlilik kazanan 'Durmak Yok Eğitim ve Spora Devam Projesi' ile eğitimlerini sürdüren ve...
Bu haber 2013-09-30 16:59:03 eklenmiş ve 377 kez görüntülenmiştir.

Sodes Destekli hazırlık maçında Muş Lalezar Spor, 3. Lig ekiplerinden Bingöl Solhan Metem Spor'u 3-0 yenmeyi başardı.

2013 yılı Sodes destek programında geçerlilik kazanan 'Durmak Yok Eğitim ve Spora Devam Projesi' ile eğitimlerini sürdüren ve Sodes'in verdiği imkanlarla 3. Lig D grubunda mücadele eden Muş Lalezar Spor, 2013-2014 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu düzenlediği resmi müsabakalar çerçevesinde bir hazırlık maçı düzenledi. Hazırlık müsabakasında Solhan Metem Spor'u 3-0 mağlup etti.

26-27 Ekim 2013 tarihinde başlayacak olan 3.Lig müsabakalarında ilk müsabakasını evinde Diyarbakır Silvan Gençlik Sporla oynayacak olan Muş Lalezar Spor hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Lalezar Spor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre, "Hazırlık maçının eksiklerimizi görme açısında bizim için bir şans niteliğindeydi. Bu hafta sonu tekrardan bir hazırlık müsabakası yapmayı planlamaktayız. Bu müsabakada da eksiklerimizi görüp ona göre hazırlıklarımızı tüm hızıyla devam ettirip ilimizi salon sporlarında ve gençlerimizin üniversiteleri kazanmalarında hak ettiği yerlere taşımayı hedeflemekteyiz." dedi.

ETİKETLER : Voleybolda Muş Lalezar Spor Bingöl Solhan Metem Spor'u 3-0 Yendi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA