Hacivat- Karagöz'e Çocuklardan Yoğun İlgi

HACİVAT- KARAGÖZ'E ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ - Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği tarafından düzenlenen Karagöz-Hacivat oyunu ile çocuklar mutlu oldu.
Bu haber 2013-09-30 14:59:02 eklenmiş ve 423 kez görüntülenmiştir.

Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği tarafından düzenlenen Karagöz-Hacivat oyunu ile çocuklar mutlu oldu.

Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği organizesinde Halk Eğitim Merkezi salonunda Hacivat-Karagöz oyunu sahnelendi. Nareke Karagöz Tiyatro grubundan Hüseyin Dilan ve Öney Olcaytu tarafından oynanan Hacivat- Karagöz oyunu çocukları gülmekten kırdı geçirdi.

Hacivat-Karagöz oyununu seyreden Çocuklar gösteriyi çok beğendiklerini belirterek, "Bu gösteri bizi yıllar öncesine götürdü, çok güzel nostalji yaşadıklarını" dile getirdiler. Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme derneği Başkanı Burak Taştan, talebin bu kadar çok oluşu bizi çok mutlu etmiştir. Nareke Karagöz tiyatrosuna göstermiş oldukları fedakarlıktan ve samimiyet den dolayı teşekkürü borç biliriz." dedi.

Sanatçılar Hüseyin Dilan ve Öney Olcaytu, Ardahan'a geldikleri için çok mutlu olduklarını ve buna vesile olan Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği'ne teşekkür ettiklerini dile getirdiler. İlerleyen zamanlarda tekrar Ardahan'a gelmek istediklerini ve özellikle "köy okullarında" Karagöz gösterileri düzenlemek istediklerini söylediler. - Ardahan

ETİKETLER : Hacivat- Karagöz'e Çocuklardan Yoğun İlgi
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA