Sarıkamış'ta Yatırım Çalışmaları

SARIKAMIŞ'TA YATIRIM ÇALIŞMALARI - Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, belediye olarak ilçenin gelişmesinde, kalkınmasında son zamanlarda önemli çalışmalar kaydedildiğini söyledi.
Bu haber 2013-09-30 14:59:04 eklenmiş ve 325 kez görüntülenmiştir.

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, belediye olarak ilçenin gelişmesinde, kalkınmasında son zamanlarda önemli çalışmalar kaydedildiğini söyledi.

Özbilen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ta bir yandan altyapı ve yol yapım çalışmaları sürerken, diğer yandan da ilçeye yapılan yatırımların devam ettiğini ifade etti.

İlçedeki turizm yatırımlarıyla sportif faaliyetlerin gelişmesi için de tesislere büyük önem verdiklerini dile getiren Özbilen, şunları kaydetti:  

"Belediye meclisi üyelerimizin aldığı kararlarla Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın talebi üzerine Gençlik Merkezi yapılması için belediyeye ait Hançerli Düzü mevkisinde 6 bin metrekare yer verildi. Aynı ada üzerinde Kars Valiliği'mizin yatırım programında yer alan sentetik çim futbol sahası içinde 14 bin 800 metrekare yer tahsisinde bulunduk. Şu an itibarıyla zemin etüt çalışmaları başladı. Her iki yatırımın gerekli ödenekleri ayrılmıştır. Bundan sonra da daha güzel projelerle vatandaşlarımıza hizmetlerimiz artarak devam edecek."

Yapılması planlanan gençlik merkezi ve sentetik çim futbol sahası inşaatına 2014 yılında başlanacak. - Kars

ETİKETLER : Sarıkamış'ta Yatırım Çalışmaları
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA