İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği EBMC'yi Ziyaret Etti

İSTANBUL ELAZIĞ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ EBMC'Yİ ZİYARET ETTİ - İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Elazığ Basın ve Medya Cemiyetini ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-30 14:59:03 eklenmiş ve 476 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Türk Hava Kurumu Genel Yönetim Kurulu Sekreteri Ahmet Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türk Hava Kurumu Elazığ Şube Başkanı Tamer Kurtoğlu, Elazığ Basın ve Medya Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hedeflerinin hemşerilerimizin İstanbul'da birlik ve beraberlik içerisinde olmasını sağlamak olduğunu ifade eden İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Türk Hava Kurumu Genel Yönetim Kurulu Sekreteri Ahmet Alp, dernek olarak köprü kurmak istediklerini belirtti.

Elazığ'ın sosyal ve kültürel yaşamının devamlılığına katkıda bulunmak olduğunu kaydeden Alp, Türk Hava Kurumu olarak da eğitimler vermeyi düşündüklerini söyledi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca da İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Türk Hava Kurumu Genel Yönetim Kurulu Sekreteri Ahmet Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türk Hava Kurumu Elazığ Şube Başkanı Tamer Kurtoğlu'na ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cemiyet hakkında bilgiler verdi.

ETİKETLER : İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği EBMC'yi Ziyaret Etti
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA