Ermenistanlı Hasta Şifayı Türkiye'de Buldu

ERMENİSTANLI HASTA ŞİFAYI TÜRKİYE'DE BULDU - Ağaçtan düştüğü için 15 yıldır yürümekte zorlanan Ermenistan vatandaşı kadın, Konya'da gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.
Bu haber 2013-09-30 13:59:04 eklenmiş ve 463 kez görüntülenmiştir.

Ağaçtan düşmesi sonucu 15 yıldır yürümekte zorlanan Ermenistan vatandaşı kadın, Konya'da başarıyla gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.

Ermenistan'da yaşayan Termine Vardaryan ( 38),  AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun zamandır sol kalça bölgesinde Ağrı hissettiğini, yürümekte zorluk çektiğini söyledi.

Ülkesinde birçok sağlık kuruluşuna başvurduğunu, ancak doğru teşhisin konulamadığını anlatan Vardaryan, "Almanya, Fransa ve Türkiye'deki hastaneleri araştırdım. Ülkeme yakın olması nedeniyle Türkiye'yi tercih ettim. Konya'daki bir yakınımın tavsiyesiyle bu hastaneye başvurdum. Doktorlarımızın yaptığı başarılı operasyonun ardından sağlığıma kavuştum. Çok mutluyum. Uğur hocamıza ve ekibine minnettarım" dedi.

"Hastamızın Türkiye'yi tercih etmesi çok güzel"

Akademi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Uğur Özkaya ise hastanın kendilerine kalça ağrısı şikayetiyle başvurduğunu dile getirdi.

Yapılan tetkikler sonucunda hastanın sol kalça bölümünde aşırı derecede kireçlenme tespit ettiklerini ifade eden Özkaya, "Hastamıza total kalça protezi ameliyatı uyguladık. Başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Ertesi gün hastamız gayet iyi bir şekilde yürümeye başladı. Hastamızın birçok ülkede araştırma yapıp, Türkiye'yi tercih etmesi bizim açımızdan çok güzel" diye konuştu. - Konya

ETİKETLER : Ermenistanlı Hasta Şifayı Türkiye'de Buldu
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA