BDP Doğubayazıt İlçe Başkanlığı Binasına Yapılan Silahlı Saldırı

BDP DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASINA YAPILAN SİLAHLI SALDIRI - BDP Doğubayazıt İlçe Başkanı Rızaoğulları ve Belediye Başkanı Korkmaz, saldırıyı kınadı.
Bu haber 2013-09-30 12:00:04 eklenmiş ve 377 kez görüntülenmiştir.

BDP Doğubayazıt İlçe Başkanı Cemil Rızaoğulları ve Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, saldırıyı kınadı.

Rızaoğulları, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, gece saatlerinde silahlı saldırı yapıldığını anımsatarak, kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan bu saldırıda 8 boş kovan bulunduğunu söyledi.

Özellikle kadın kolları odasının tercih edilmesinin seçim sürecinde manidar olduğunu ve saldırıyı kınadıklarını ifade eden Rızaoğulları, "Bu saldırılar bizleri asla yıldırmayacaktır. Bu saldırıyı kınamak için yarın saat 13.00'te parti binası önünde toplanacağız" dedi.

İlçe başkanlığı binasına gelerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Korkmaz ise "Bu barış sürecinde partimize yapılan saldırıyı kabul etmiyoruz. Hem seçime giderken hem de demokratik barış sürecinde yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Barış sürecinde partimize yapılan saldırı bize yapılmıştır. Özellikle kadına yönelik yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Doğubayazıtlılar olarak bu saldırıyı kabul etmiyoruz, bunu yapanların bir an önce açığa çıkarılmasını istiyoruz. Bu saldırıyı, failleri ortaya çıkana kadar takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

Olay yerindeki incelemelerini tamamlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, binaya tüfekle 8 el ateş edildiğini tespit etti. Ekiplerin, çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarındaki başlattığı inceleme sürüyor. - Ağrı

ETİKETLER : BDP Doğubayazıt İlçe Başkanlığı Binasına Yapılan Silahlı Saldırı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA