Özel Harekatçının Öldürdüğü 3 Kişi Toprağa Verildi

ÖZEL HAREKATÇININ ÖLDÜRDÜĞÜ 3 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ - Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Özel Harekat polisi 27 yaşındaki Selim Meral'in, şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtığı için öldürdüğü eşi, kayınbabası ve kaynanası düzenlenen törenle toprağa verildi.
Bu haber 2013-09-29 16:59:04 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Özel Harekat polisi 27 yaşındaki Selim Meral'in, şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtığı için öldürdüğü eşi, kayınbabası ve kaynanası düzenlenen törenle toprağa verildi.

Görev yaptığı Van Emniyet müdürlüğünden izinsiz olarak eşinin baba evi olan Elazığ'a gelen Özel Harekatçı polisi Selim Meral'in öldürdüğü kayınbabası Bayram Sönmez, kaynanası Ayten Sönmez ve eşi Zeliha Meral'ın cenazeleri İzzetpaşa camiinde yan yana konularak kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıktaki aile mezarlığında yan yana topqrağa verildi. Cenaze törerine katılınlar gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışılan 11 yaşındaki Murat Melih Sönmez'in katliamdan son anda kaçarak kurtulduğu ortaya çıktı.

11 YAŞINDAKİ MURAT MELİH EVDEN KAÇARAK KURTULMUŞ

Boşanma davası açan eşini ve kayınbabası ile kaynanasını öldüren polis memuru Selim Meral, sorgusunun ardından

Adliye'ye sevk edilirken, olay ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Polis Selim Meral'in kavgalı olduğu eşi tarafından mahkemeye verildiği ve mahkemenin uzaklaştırma kararı nedeniyle Zeliha Meral'in Elazığ'daki baba evine yerleştiği öğrenildi. 4 aylık bir erkek çocukları olan Zeliha Meral'in, babası Bayram, annesi Ayten ve küçük kardeşi Murat Melih ile evde oturduğu sırada eşinin aniden eve gelerek kendisi ile tartışıtığı ve silahını çektiği sırada 11 yaşındaki Murat Melih'in evden kaçtığı öğrenildi.

YERİ BİLİNMESİN DİYE SİGORTA YAPTIRMAMIŞ

Özel Harekatçi polis olan eşi tarafından öldürülen 25 yaşındaki Zeliha Meral'in 4 aylık bebeği ile sığındığı baba evinde iş aramaya başladığı ve özel bir hastanede 15 gün önce işe başladığı yerinin bilinmemesi için de sigorta bile yaptırılmasını isbtemediği belirtildi. Henüz 4 aylık olan Mehmet Alp Meral'ın cinayetten sonra polisler tarafından alınarak sevgi evlerine yerleştirildiği öğrenildi.

ETİKETLER : Özel Harekatçının Öldürdüğü 3 Kişi Toprağa Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA