Polisin Öldürdüğü Eşi ile Anne ve Babası Toprağa Verildi

POLİSİN ÖLDÜRDÜĞÜ EŞİ İLE ANNE VE BABASI TOPRAĞA VERİLDİ - Van Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesi'nde görevli polis memuru S.M.'nin beylik tabancası ile dün öldürdüğü eşi 25 yaşındaki Zeliha Meral, kayınvalidesi Ayten Sönmez ve kayınpederi Bayram Sönmez bugün Elazığ'da toprağa verildi.
Bu haber 2013-09-29 14:59:02 eklenmiş ve 448 kez görüntülenmiştir.

Van Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesi'nde görevli polis memuru S.M.'nin beylik tabancası ile dün öldürdüğü eşi 25 yaşındaki Zeliha Meral, kayınvalidesi Ayten Sönmez ve kayınpederi Bayram Sönmez bugün Elazığ'da toprağa verildi.

Zeliha Meral, Ayten Sönmez ve Bayram Sönmez için Elazığ Merkez İzzetpaşa Camiinde öğlen namazına mütakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardında Elazığ'da bulunan asri mezarlığa defnedildi. Vefat edenlerin yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü. Meral çiftinin 4 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

Olay Elazığ'ın Abdullah Paşa Mahallesi Batı Sitesi'nde dün saat 12.30 sularında meydana geldi. Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.M.'nin eşi Zeliha Meral, kocasının kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle bir süre önce boşanma davası açtı. Dava sürerken, mahkeme polis S.M. hakkında 'evden uzaklaştırma tedbiri' koydu. 4 aylık bir bebeği bulunan Zeliha Meral ise açtığı boşanma davasının ardından anne babasının yaşadığı Elazığ'a gelerek yanlarına yerleşti. Polis memuru S.M., eşi Zeliha Meral gittiği anne ve babasının yaşadığı Elazığ'daki evlerine giderek dehşet saçtı. Üzerine zimmetli silahla ataş açan S.M., karısı Zeliha Meral ile kaynanası Ayten Sönmez'i öldürüp, kayınpederi Bayram Sönmez'i ise ağır yaraladı. Bayram Sönmez ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. S.M. olay sonrası polise teslim oldu.

ETİKETLER : Polisin Öldürdüğü Eşi ile Anne ve Babası Toprağa Verildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA