ONUR VE BARAN AVŞAR ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

Bölgemizin en önemli STK’larından, kilometre taşlarından biri olan Hoç-Fed’in kurucu başkanı ve iki dönemde başkanlığını yapan Hoçvan Hasköy Dernek Başkanı Osman Avşar’ın torunları Onur ve Baran Avşar’ın sünnet törenleri Esenyurt’ta yapıldı.
Bu haber 2013-09-29 12:56:25 eklenmiş ve 1321 kez görüntülenmiştir.

ONUR VE BARAN AVŞAR ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

 

Bölgemizin en önemli STK’larından, kilometre taşlarından  biri olan Hoç-Fed’in kurucu başkanı ve iki dönemde başkanlığını yapan Hoçvan Hasköy Dernek Başkanı Osman Avşar’ın torunları Onur ve Baran Avşar’ın  sünnet törenleri Esenyurt’ta yapıldı.

 

Sünnet törenine anne ve babaları Filiz ve Turgut Avşar’la birlikte katılan miniklerin kirveliğini ise Korkmaz Karataş ve Aykut Avşar Yaptılar.

osmanavsarsunnet_047.jpg

Yapılan Sünnet törenine tüm hoçvan genelinde iş ve stk dünyasından da  yoğun bir katılım oldu. Hoç-Fed’in kurulum aşamasında yıllarca geceli gündüzlü çalışan Ayvaz Yıldırım, Güven Yılmaz, DKM Medyanın İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yusuf Sit, Erdoğan Yıldırım gibi Avsar’ın yol arkadaşları Avşar’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Deyim yerinde ise Hoç-Fed’in kurucuları Minik Avşarların Sünnet töreninde buluştular. 

 

İş adamlarımızdan Volkan Kaya, Caner Yıldırım, Reis Sönmez, Ensar Zorba, Murat Morkoç  …gibi bir çok önemli sima sünnet törenine katılırken, sanatçı  Murat Zorba’da söylediği türkülerle herkesi halaya kaldırdı.

 

Sünnet töreninde minik Avşarlar erkekliğe ilk adımlarını atarlarken, davetliler kendilerine çeşitli hediyeler ve takılar takdim ettiler.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA