MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk'ten İha'ya Ziyaret

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY ÖZTÜRK'TEN İHA'YA ZİYARET - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İhlas a href='/' style='text-decoration:none;color:#000;font-weight:Bold;' title='Haber' Haber /a Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-28 16:59:04 eklenmiş ve 447 kez görüntülenmiştir.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Ahmet Anatepe ve Bülent Yazıcı ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Önder olduğu halde İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, 2014 yerel seçimleri öncesi sürdürülen aday belirleme çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

2014 yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren MHP Milletvekili Öztürk, aday belirleme sürecinin devam ettiğini ve Erzurum halkının beklentilerine cevap verecek en uygun adayı belirlemek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını kaydetti.

15 Ekim tarihine kadar aday belirleme çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını dile getiren Öztürk, hangi adayın halkta karşılığı daha fazla ise o adaylarla seçime girmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi. - Erzurum

ETİKETLER : MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk'ten İha'ya Ziyaret
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA