CHP'li Keskin, Sarıgül'e Yeşil Işık Yaktı

CHP'Lİ KESKİN, SARIGÜL'E YEŞİL IŞIK YAKTI - CHP'nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Mustafa Sarıgül'ün, CHP'ye katılımı ve adaylığı ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.
Bu haber 2013-09-28 14:59:01 eklenmiş ve 476 kez görüntülenmiştir.

CHP'nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Mustafa Sarıgül'ün, CHP'ye katılımı ve adaylığı ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Yerel seçimler öncesinde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmek ve ilçe ziyaretlerinde bulunmak üzere CHP'li Keskin uçakla Erzurum'a geldi. Parti il binasında gündeme ilişkin basın açıklaması yapan Adnan Keskin, bir basın mensubunun, 'Mustafa Sarıgül CHP'ye dönecek mi?' şeklindeki sorusunu cevapladı. Keskin, "Şu an öyle bir şey yok. Zaman zaman medyada böyle haberler çıkıyor." dedi. Aynı muhabirin 'Sarıgül partiden istenmiyor mu?' sorusuna ise Keskin, "Olur öyle şeyler. Şu an partiyle görüşmeler devam ediyor. Sanırım önümüzdeki günlerde şekillenir." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Türkiye'nin yeni bir sivil anayasaya ihtiyacı bulunduğunu söyledi. Keskin, ülkede devleti değil, vatandaşı koruyan yeni bir anayasaya gerek duyulduğuna dikkat çekerek, "Sivil bir anayasaya Türkiye'nin ihtiyacı var. Askerlerin yapmış olduğu vatandaşı koruyan değil, devleti koruyan anlayışla şekillenen bu anayasa demokratik bir yapıya sahip değil." diye konuştu.

Keskin, ülkede yargının bağımsız olmadığının ve yargının Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin arka bahçesini olduğunu iddia ederek, "Bugün Türkiye'de yargı bağımsız değildir. Yargı AKP'nin arka bahçesine dönüşmüştür. Yargı AKP'nin müfreze kolu görevini yapmaktadır. Maalesef hakimler adalet dağıtmamaktadır." eleştirisinde bulundu.

ETİKETLER : CHP'li Keskin Sarıgül'e Yeşil Işık Yaktı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA