Ergani'de İhale

ERGANİ'DE İHALE - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde KÖYDES Programı kapsamındaki çalışmalarda kullanılmak üzere kilitli parke taşı ihalesi yapıldı.
Bu haber 2013-09-28 14:59:01 eklenmiş ve 479 kez görüntülenmiştir.

Ergani'de Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce bu yıl KÖYDES programı kapsamında yapılacak çalışmalar için kilitli parke taşı ihalesi yapıldı.

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye İl Genel Meclisi üyeleri Evseri Malçok ve Sıddık Karadaş, İncehıdır Köyü Muhtarı Metin Köseoğlu ve Güzekaya Köyü Muhtarı Cebeli Akşit katıldı.

İhale sonunda AA muhabirine açıklama yapan Kaymakam Yılmaz, köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için yürütelecek çalışmalarda kullanılmak üzere kilitli parke taşı ihalesi yaptıklarını söyledi.

Yılmaz, şehirdeki insanlar hangi imkanları faydalanıyorsa köydekiler de aynı imkanları sunmak istediklerini ifade ederek, "Bu nedenle şehirde olanları köylerimizde de görmek istiyor, hizmetlerimizi de bu yönde yapıyoruz. Alt ve üst yapı hizmetleriyle köylerimizi tanıştırıyoruz" dedi. - Diyarbakır

ETİKETLER : Ergani'de İhale
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA