Abdullahpaşa Mahallesi'nde Bin 400 Metre Asfalt Serimi Yapıldı

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ'NDE BİN 400 METRE ASFALT SERİMİ YAPILDI - Elazsığ Belediyesi araç filosuna yeni kattığı iş makineleriyle mahallelerde en kaliteli ve en dayanıklı asfalt olarak bilinen beton asfalt serimine Abdullahpaşa Mahallesi'nde devam etti.
Bu haber 2013-09-27 17:59:02 eklenmiş ve 371 kez görüntülenmiştir.

Elazsığ Belediyesi araç filosuna yeni kattığı iş makineleriyle mahallelerde en kaliteli ve en dayanıklı asfalt olarak bilinen beton asfalt serimine Abdullahpaşa Mahallesi'nde devam etti.

Mahalle sakinleri ve vatandaşların sıklıkla kullandığı Abdullahpaşa otobüs ve minibüs güzergahındaki beton asfalt serimin de belediyenin son model ekipmanları faaliyet gösterdi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'da çalışmaları yerinde inceledi. Geçtiğimiz gün şehrin kuzey doğusunda yer alan Ulukent Mahallesi'nde Ulukent Bulvarı'na beton asfalt serimi yaptıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bugün de ekiplerin şehrin batısında bulunan Abdullahpaşa Mahallesi'nde beton asfalt serimi gerçekleştirdiklerini kaydederek burada 257. ve 266. sokaklar ile semt pazar çevresinde yaklaşık olarak bin 400 metrelik bir alanı sıfır beton asfaltla buluşturduklarını söyledi.

Başkan Selmanoğlu açıklamasında son olarak "Daha önce söylediğimiz gibi şehrin genelinde asfalt çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edecek ve kış mevsimine asgari seviyede sorunla gireceğiz." dedi.

ETİKETLER : Abdullahpaşa Mahallesi'nde Bin 400 Metre Asfalt Serimi Yapıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA