Bisiklet Kullanma Eğitimi Verilecek

BİSİKLET KULLANMA EĞİTİMİ VERİLECEK - Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı: ''Diyarbakır'da vatandaşlara bisiklet kullanma eğitimi vereceğiz''.
Bu haber 2013-09-27 16:59:02 eklenmiş ve 413 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Diyarbakır'da  vatandaşlara bisiklet kullanma eğitimi verileceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı, yaptığı açıklamada, üçüncüsünü düzenledikleri tenis turnuvasına başladıklarını, bu turnuvadan sonra mahallerarası futbol ve satranç turnuvasına başlayacaklarını ardından da vatandaşlara bisiklet kullanma eğitimi vereceklerini söyledi.

7 Ekim'de bisiklet kullanma eğitimine başlayacaklarını belirten Kıratlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Monotonlaşan insan hayatı, kentteki hızla artan trafik sorunu, araç egzozlarından yayılan zehirli gazlar ve spor imkanı yaratmak için bisiklet kullanımını arttırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla vatandaşlarımıza bisiklet kullanma eğitimi vereceğiz. Bisiklet, eğitimlerine katılacak vatandaşlarımıza, kask, dizlik ve dirseklik belediyemiz tarafımızdan karşılanacaktır. Bisiklet sürme eğitimi 2 ay sürecektir."

Kıratlı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Spor Şube Müdürlüğü tarafından 8 branşta düzenlenen yaz spor okullarından 623'ü kadın olmak üzere toplam bin 350 kişinin faydalandığını sözlerine ekledi. - Diyarbakır

ETİKETLER : Bisiklet Kullanma Eğitimi Verilecek
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA