Serhat'ın Boğazını Keserek Öldürenler Yakalandı

SERHAT'IN BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRENLER YAKALANDI - Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Serhat Koç'un cinayet şüphalisi 2 kişi,yakalanıp gözaltına alındı.
Bu haber 2013-09-27 16:59:02 eklenmiş ve 434 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde sevdiği kızdan ayrılması için tehdit edildiği iddia edilen ve boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Serhat Koç'un cinayet şüphalisii 2 kişi, kanlı usturayla birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

Büyük Ağrı Mahallesi'nde yaşayan ve inşaatlarda çalışan Serhat Koç, geçen salı günü işten çıktıktan sonra evine giderken önüne çıkan 2 gençle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce bir kişi yanındaki usturayı çıkararak Koç'un boğazını kesti. Kanlar içinde yere yığılan Serhat Koç, çevredekilerin yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Usturanın şah damarına isabet etmesi nedeniyle ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Koç, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan müdahalelere rağmen Serhat Koç kurtarılamadı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü, görgü tanıkları ve elde edilen deliller kapsamında Serhat Koç'u öldürdükleri iddia edilen O.T. (16) ve Ç.T.'nin (19) peşine düştü. 2 şüpheli, dün akşam saatlerinde Doğubayazıt İlçesi'nde yakalanıp gözaltına alındı. Suç aleti kanlı usturanın da şüphelierden birinin üzerinden çıktığı belirtildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 2 şüpheli, Ağrı Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - Ağrı

ETİKETLER : Serhat'ın Boğazını Keserek Öldürenler Yakalandı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA