Bayburt'ta Dar Gelirli Ailelere Konutları Teslim Edildi

BAYBURT'TA DAR GELİRLİ AİLELERE KONUTLARI TESLİM EDİLDİ - Bayburt'ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konutun hak sahiplerine teslimi yapıldı.
Bu haber 2013-09-27 15:59:01 eklenmiş ve 409 kez görüntülenmiştir.

Bayburt'ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konutun hak sahiplerine teslimi yapıldı.

Şingah Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutların anahtar teslimi için düzenlenen programa, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Ayık katıldı.

Belediye Başkanı Polat, burada yaptığı konuşmada, devletin milleti için bu gibi çalışmaları her zaman sürdüreceğini belirterek, "Dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konutun yapıldığı 22 bin 500 metrekarelik alan Bayburt Belediyesi tarafından tahsis edildi. Böyle bir projeye katkı sunmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Konutların ailelerle birlikte mutlu ve huzurlu mekanlara dönüşeceğini ifade eden Polat, "Gönül isterdi ki size daha büyük mekanlar teslim edebilelim ama normal bir aileye yetecek büyüklükte konutlar bunlar. Şehit Osman'ın bu bölgesine inşaat yapmak kolay değildi. Taşları, kayaları, dağları mekan haline getirdi müteahhit arkadaşlar. Sert kayalara rastlamalarına rağmen alınlarının akıyla bu işi bitirdiler" ifadelerini kullandı.

Polat, konuşmasının ardından beraberindeki AK Parti İl Başkanı Elçi ile hak sahibi vatandaşlara konutlarının anahtarlarını verdi. - Erzurum

ETİKETLER : Bayburt'ta Dar Gelirli Ailelere Konutları Teslim Edildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA