100'ncü Varis Ameliyatı Kokteyle Kutlandı

100'NCÜ VARİS AMELİYATI KOKTEYLE KUTLANDI - Kars Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen 100'ncü varis ameliyatı verilen kokteyle kutlandı.
Bu haber 2013-09-27 15:59:01 eklenmiş ve 367 kez görüntülenmiştir.

Kars Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen 100'ncü varis ameliyatı verilen kokteyle kutlandı.

Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamit Serdar Başbuğ tarafından hastanede verilen kokteyle Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş (AKP), Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, daire müdürleri ve 100'ncü ameliyat sonrası sağılığına kavuşan Cumali Tapanyiğit katıldı. 6 ay içerisinde 100'ncü varis ameliyatını gerçekleştirmenin gururu içinde olduklarını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Hamit Serdar, Varis toplumumuzda bariz rastlanan hastalıklardan birisi. Kadınların yüzde 33'ü, erkeklerin ise yüzde 24'ünde bu hastalık mevcuttur. Yakın zamana kadar klasik ameliyatlarla bu soruna çözüm bulunabiliyordu. Fakat son yıllarda lazer ve radyofrekans teknikleri gelişince klasik ameliyatlar terk edilmeye başlandı. Son 6 ay içinde 100'ncü operasyonu İstanbul'dan Kars'a gelen Cumali beye uyguladık. Artık bir varis ameliyatı için Doğu'dan Batı'ya gidilmeyecek. Ama Cumali Bey gibi bazen Batı'dan Doğu'ya gelen olacak dedi.

İstanbul'da oto yedek parça imalat ve ithalatı yapan 66 yaşındaki Adanalı Cumali Tapanyiğit, 10 yıldır çektiği varis ağrılarından, kurtulmanın sevincini yaşıyor. Evli ve 5 çocuk babası Tapangit, 'Eş ve dostlarım bana, Herkes Kars'tan İstanbul'a geliyor. Sen neden İstanbul'dan Kars'a gidiyorsun' dedi. Çünkü İstanbul'da hekimler operasyon kararı veremedi. Serdar bey, ünlü kalp cerrahi Bingür Sönmez'in asistanıymış. Methini duyunca atladım ve buraya geldim. İyi ki de gelmişim. Ağrılarımdan kuruldum diye konuştu.

ETİKETLER : 100'ncü Varis Ameliyatı Kokteyle Kutlandı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA