Elazığ'a İki Yeni Park Alanı Kazandırılıyor

ELAZIĞ'A İKİ YENİ PARK ALANI KAZANDIRILIYOR - Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını şehrin dört bir yanında aralıksız olarak sürdürüyor.
Bu haber 2013-09-27 13:59:02 eklenmiş ve 405 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını şehrin dört bir yanında aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler Ataşehir ve Sürsürü mahallelerinde 2 yeni park yapım çalışmalarına daha başladı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve kış ayları gelmeden ekiplerinin iki mahallede iki yeni parkın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Ataşehir mahallesi muhtarlık binası yanında yapımı devam eden parkımızın toplam alanı 3 Bin 160 metrekare alanı olup, çocuk oyun alanı ise 148 metrekarelik bir alana sahip. Yine park içerisinde yeşil alan olarak da 2 bin 282 metrekare bir yer planladık. Park içerisinde fitness alanı ise 128 metrekare olacak ve park içerisinde birde çeşmemiz olacak." dedi.

Yapımı devam eden bir başka park hakkında da bilgiler veren Başkan Selmanoğlu, bu iki parkı iki hafta içerisinde tamamlamayı amaçladıklarını kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Sürsürü Mahallesi mithatpaşa bulvarı ebabil sokakta yapımı devam eden parkımızda bin 825 metrekare bir alana sahip, yine parkta çocuk oyun alanları da 330 metrekare ve yeşil alan ise bin 150 metrekare olarak planlandı. Parkta dinlenme alanı ise 18 metrekare olacak bu iki yeni parkı kış ayları öncesi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız." diye konuştu.

ETİKETLER : Elazığ'a İki Yeni Park Alanı Kazandırılıyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA