Bakanların Artık Diyarbakırlı Bir Yol Arkadaşı Var

BAKANLARIN ARTIK DİYARBAKIRLI BİR YOL ARKADAŞI VAR - Diyarbakırlı avukat Ercan Ezgin, AK Parti'nin Siyaset Akademisi 'Yerel Yönetimler 3' konulu sınavında dereceye girerek önemli bir başarı elde etti.
Bu haber 2013-09-27 12:59:02 eklenmiş ve 447 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakırlı avukat Ercan Ezgin, AK Parti'nin Siyaset Akademisi 'Yerel Yönetimler 3' konulu sınavında dereceye girerek önemli bir başarı elde etti. AK Parti Diyarbakır Kayapınar ilçe yönetim kurulu üyesi olan Ezgin, başarısından dolayı istediği zaman istediği bakanın yurt gezisine katılmakla ödüllendirildi. Önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden plaketini alacak olan Ezgin, bakanların Karadeniz ve Akdeniz programlarını kaçırmayacağını söyledi.

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi'nin 'Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 3' sınavına katılan Diyarbakırlı avukat Ercan Ezgin, önemli bir başarıya imza attı. Ülke genelinde 35 şehirde 7 bin 500 kişinin katıldığı 'Yerel Yönetimler 3' konulu eğitim sonrası sınavlar yapıldı. Diyarbakır'da yapılan sınavda 2'nci olan Ezgin, AK Parti'nin genel merkezinde yapılan ve 35 ilden ilk 3'lerin katıldığı sınavda 90 puanla Türkiye derecesi yaptı. Sınavda Türkiye 1'inci 92 puan alırken, Ezgin ile birlikte Ankara, İzmit ve Gebze'den katılan 4 kişi 90 eşit puan alarak Türkiye ikincileri oldu. Diyarbakır'ın merkez ilçelerinden Kayapınar'ın AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi olan Ezgin, AK Parti Siyaset Akademisi sınavında Diyarbakır'dan ilk defa Türkiye derecesi yapma gururunu yaşadığını ifade etti. Başbakan Erdoğan'dan plaket alacağını söyleyen Ezgin, bakanların yurtiçi gezilerine katılabileceğini belirtti.

Bu başarının, AK Parti Diyarbakır Teşkilatı'nın ortak başarısı olduğuna kaydeden Ezgin, "AK Parti Diyarbakır İl başkanı Aydın Altaç, Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı ve Siyaset Akademisi'nden sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Müzeyyen Kaya'ya çok teşekkür ediyorum. Büyük ustamız, büyük liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan plaket alacak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Siyaset Akademisi'nde verilen dersler ve edinilen bilgiler, ülke ve dünya siyasetinde ve problemlerin çözümünde bize ön açıcı ve yol gösterici olacaktır inşallah, devir, artık siyaset ve uzlaşı ile ortak yolu bulma devridir. Siyaset konuşsun, hatta en aykırı en şok edici şekilde konuşsun ama silahlar ve savaşlar dursun." diye konuştu.

ETİKETLER : Bakanların Artık Diyarbakırlı Bir Yol Arkadaşı Var
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA