Van TSO, Üyeleriyle Buluşuyor

VAN TSO, ÜYELERİYLE BULUŞUYOR - Van Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 4 sektör toplantısı gerçekleştirilen VANTSO'da Gıda Toptancıları Sektör Değerlendirme Toplantısı da gerçekleştirildi. .
Bu haber 2013-09-27 08:59:02 eklenmiş ve 433 kez görüntülenmiştir.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Erek Salonunda gerçekleşen toplantı yaklaşık üç saat sürdü. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva' nın Moderatörlüğünde yapılan toplantıya Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi, Meclis Üyesi Harun Çiçek de toplantıda hazır bulundu.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van TSO Yönetim olarak 5. Sektörel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu dönem ilk kez hafta da iki yönetim kurulu toplantısı yapma kararı aldık. Birini oda da yapıyoruz, diğer yönetim kurulu toplantımızı ise kümelenmiş işyerlerinin birinde gerçekleştiriyoruz. Amacımız daha çok üyelerimizle bir araya gelmek, daha çok konuşmak. Üyelerimizin sorunlarını tespit ediyoruz. Onları yakından takip ediyoruz. Çünkü üyelerimiz bizim için değerlidir" dedi.

Takva, "Van TSO çok önemli bir lobi kuruluşudur. Etkinliği yüksektir. Bizim yaptırım yapma alanlarımız kısıtlıdır, ancak üyelerimiz adına çok iyi lobi yapabiliriz, ancak bunu yaparken üyelerimizle birlikte yapacağız" diyerek "Doğru iletişim kanalları kurmalıyız. Kimse ile çatışma içine girmeyeceğiz. Kendimizi doğru anlatacağız. Bankalar ve finans kuruluşları ile yaptığımız toplantı da bunu kendilerine de anlattık. Büyürken birlikte büyümeliyiz dedik. Birbirimizi bitirme üzerine bir büyüme stratejisi olmaz dedik. Tüm çabamız üyelerimize daha şartlar sağlamak içindir" ifadesini kullandı.

"Sürekli bir araya gelmeliyiz"Van TSO Başkanı Necdet Takva, Gıda toptancıları ile her bir araya geldiğimizde mutlaka birlikten bahsettiklerini belirterek "Şuan mevcut iki gıda toptancıları sitesi var. Buradaki arkadaşlar ve şehir merkezinde kalan diğer gıda toptancıları bir araya gelmeli. Kümelenmiş bir model etrafında bir araya gelmeliyiz. Bu nedenle biz Van TSO olarak bu birlikteliğin sağlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. Toplantımızda yer alan ABİGEM Uzmanlarımızla size bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Toplantıya katılan sektör temsilcileri Gıda Toptancıları, Van TSO tarihinde ilk kez sektör toplantıları düzenlendiğini belirterek "Bizlerin buralara davet edilmesi, bu güzel mekanlarda ağırlanmak ve fikirlerimizi belirtmemize olanak sağlıyor. Aslında çok önemli bir gücü temsil ediyoruz. Böyle bir araya gelmekle bu gücü harekete geçireceğimize inanıyoruz. Van TSO Yönetim Kurulu ve çalışanlarına, bizi değerli görüp davet ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu birliktelikle her türlü sorunun aşılacağına da inanıyoruz" dediler.

ETİKETLER : Van TSO Üyeleriyle Buluşuyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA