Dicle Üniversitesi'nde Panel

DİCLE ÜNİVERSİTESİ'NDE PANEL - Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde 'Üniversite Sanayi İşbirliği' paneli gerçekleştirildi.
Bu haber 2013-09-26 18:59:02 eklenmiş ve 415 kez görüntülenmiştir.

Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde "Üniversite Sanayi İşbirliği" paneli gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Üniversite Sanayi İş Birliği" paneline Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aytekin Sır, Boğaz İçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengizhan Öztürk, Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilal Savaş, Ege Üniversitesi EBİLTEM yürütücüsü Dr. Serdar Temel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 Vali Yardımcısı Demir,  teknolojinin insan hayatının 24 saatini etkilediğini söyledi. 18. yüzyıl başlarından sonra sanayinin hızla geliştiğini ifade eden Demir, son yüzyılda ise sanayinin çok etkin hale geldiğini kaydetti.

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aytekin Sır ise üniversite olarak panellere ve konferanslara ev sahipliği yaptıklarından ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Panel ve konferanslar sayesinde bölgenin bir nebze de olsa tanıtıldığını dile getiren Sır, "Bölge dışarıya olumsuz yansıtılıyor ama biz bölgenin ve Diyarbakır'ı Türkiye'ye güzel bir şekilde yansıtmak istiyoruz. Bölgenin yansıtıldığı gibi olmadığını göstermek istiyoruz. Tarihi sokaklarımızda herkesin gezmesini istiyoruz" dedi. - Diyarbakır

ETİKETLER : Dicle Üniversitesi'nde Panel
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA