Arü'de Eğitim Öğretim Gecikmeli Başlayacak

ARÜ'DE EĞİTİM ÖĞRETİM GECİKMELİ BAŞLAYACAK - Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez, yeni eğitim öğretim yılının gecikmeli başlayacağını belirtti.
Bu haber 2013-09-26 17:00:04 eklenmiş ve 436 kez görüntülenmiştir.

Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez, yeni eğitim-öğretim yılının gecikmeli başlayacağını belirtti.

Söylemez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan-Kars yolu üzerindeki Çamlıçatak mevkisindeki yeni kampüs çalışmalarının sürdüğünü, altyapıdaki bazı eksikliklerin henüz tamamlanmadığını söyledi. Bu nedenle eğitim-öğretime yaklaşık 20 gün geç başlanacağını ifade eden Söylemez, şöyle konuştu:

"Özellikle çevre düzenlemesi ve bazı altyapı çalışmalarında eksikliklerimiz var. Bunları tamamlayıp eğitime 7 Ekim'de start vermeyi düşünüyoruz. Bu durum tabii ki öğrenciler için olumsuz bir durum ortaya çıkarmayacak. Buradaki süre kaydırılarak telafi edilecek. Geçen yıla oranla gecikmeli başlayacak olan dönem, aralarda ve sonuna kaydırılarak kapatılacak. Eğitim ve öğretimimizde eksik bir süre söz konusu olmayacak. Bu yapılanlar da yine öğrencilerimiz içindir. Buradaki amacımız öğrencilerimiz sorunsuz bir ortamda eğitimlerine başlasınlar. Yeni kampüste yaklaşık 5 bin öğrenciyle eğitim öğretime başlanacak." - Ardahan

ETİKETLER : Arü'de Eğitim Öğretim Gecikmeli Başlayacak
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA