Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu Yapıldı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ KUPASI KOŞUSU YAPILDI - Türkiye Jokey Kulübü tarafından Fırat Üniversitesi adına düzenlenen, 'Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu' yapıldı.
Bu haber 2013-09-26 15:59:03 eklenmiş ve 386 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Fırat Üniversitesi adına düzenlenen, "Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu" yapıldı.

Elazığ Yurtbaşı Hipodromu'nda başlayan koşuda 10 yarış atı birincilik için mücadele etti. Yapılan yarış sonucunda Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu'nu Ali Polat'ın sahibi olduğu 4 numaralı Mertbey adlı at kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu'ndan da canlı olarak yayınlanan Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu'nda birinci olan atın sahibine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ tarafından Fırat Üniversitesi Birincilik Kupası takdim edildi.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ; Türkiye Jokey Kulübü'ne ve Elazığ Hipodromu yetkililerine düzenledikleri bu anlamlı organizasyon nedeniyle kendilerini kutladığını belirterek, Fırat Üniversitesi Koşusu'nun her yıl düzenli olarak gerçekleştirildiğini kaydetti.

Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu'na, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Fırat Üniversitesi yöneticileri, öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı

ETİKETLER : Fırat Üniversitesi Kupası Koşusu Yapıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA