Fethiye Aşığı Hollandalı İş Adamının Cenazesi, İslami Usullere Göre Defnedildi

FETHİYE AŞIĞI HOLLANDALI İŞ ADAMININ CENAZESİ, İSLAMİ USULLERE GÖRE DEFNEDİLDİ - Hollanda'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hollandalı iş adamı Westerhoven'in cenazesi eşinin isteği üzerine çok sevdiği Fethiye'de, İslami usullere uygun şekilde toprağa verildi.
Bu haber 2013-09-25 17:59:02 eklenmiş ve 354 kez görüntülenmiştir.

Hollanda'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden iş adamının cenazesi, Fethiye'de defnedildi.

Maden ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren şirketi bulunan 49 yaşındaki iş adamı Tony O.J. Van Westerhoven, 11 yıl önce iş için geldiği Fethiye'yi beğenmesi sonucu Türk eşi Sevinç ile Ölüdeniz beldesine yerleşti. Bir süre önce iş için kısa süreliğine Hollanda'ya dönen Westerhoven, burada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Tedavi gördüğü hastanede düşerek kaburgalarını kıran, bir süre sonra da beyin kanaması geçiren Westerhoven, yaşamını yitirdi. Westerhoven'in hayatını kaybettiğini öğrenen eşi, Hollanda'ya giderek cenazesini defnedilmek üzere Fethiye'ye getirdi.

Westerhoven'in cenazesi, Ölüdeniz beldesi Ovacık Mahallesi'ndeki Çatallar Mezarlığı'nda imam tarafından okunan duanın ardından İslami usullere uygun şekilde toprağa verildi.

Cenaze törenine eşi Sevinç, oğlu Kevin Westerhoven ve yakınları katıldı.

Sevinç Westerhoven, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin işi için bir süreliğine Hollanda'ya çalışmaya gittiğini söyledi.

Daha sonra sağlık sorunları nedeniyle eşinin hastaneye kaldırıldığını anlatan Westerhoven, şöyle konuştu:

"Hemen Hollanda'ya gittim ama geç kaldım. 21 yıldır evliydik. Fethiye'nin güneşini ve havasını çok sevdiği için 11 yıl önce buraya yerleşmiştik. Kendisinin Fethiye'ye defnedilmek gibi bir isteği yoktu ama ben, burada olmaktan mutlu olduğu için Fethiye'ye defnedilmesini istedim. Hollanda'da sürekli yağmur yağdığı için buraya geldiğinde çok mutlu oluyordu. İyi bir şey yaptığımı düşünüyorum." 

Westerhoven'ın komşusu Turgay Ertuğrul ise Westerhoven'in ilçeyi çok sevdiğini, ailesinin isteğiyle de İslami usullere göre defnedildiğini kaydetti. - Muğla

ETİKETLER : Fethiye Aşığı Hollandalı İş Adamının Cenazesi İslami Usullere Göre Defnedildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA