Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya Kars...

ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OZAN KAYA KARS... - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya Kars Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-25 17:59:02 eklenmiş ve 405 kez görüntülenmiştir.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya Kars Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları'nı ziyaret eden Ozan Kaya burada Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Ocak Yönetimi, üniversite ve ortaöğretim gençleriyle sohbet etti.

Sizlere Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz'un selamını getirdim diyen Kaya, açılan yeni eğitim öğretim yılında yapılması gereken çalışmalardan bahsetti.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya, ülkenin bir ateş çemberinden geçtiğini, bu süreçte bölücü mihrakların oyunlarına karşı alınacak en önemli zaferlerin birincilik kürsülerinde ülkücü kadroların olmasıyla gerçekleşeceğini belirtti.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel ise Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya'nın Kars'a ve Ülkü Ocaklarına gelmesinin kendilerine güç verdiği söyledi.

Adıgüzel; "Ülkü Ocakları olarak, il il, ilçe ilçe, köy köy dolaşıyoruz, gönülleri feth ediyoruz. Bizler sefer ile emrolunduk, zafer Allah'tandır düsturu ile sonbaharın bir Yağmurlu gününde ocağımıza gelen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ozan Kaya'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, Allah kendilerinden ve bu yüce davaya gönül veren herkesten ayrı ayrı razı olsun" dedi.

Kars Ülkü Ocakları'nın faaliyetlerini inceleyen Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya, başarılarının devamını diledikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi Kars il Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kars'taki görüşmeler sona erdikten sonra Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya ve Genel Merkez yöneticilerinden oluşan heyet Iğdır'a hareket etti. - Kars

ETİKETLER : Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya Kars...
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA