Adana Polisi 33 Buçuk Kilo Eroin Ele Geçirdi

ADANA POLİSİ 33 BUÇUK KİLO EROİN ELE GEÇİRDİ - Adana polisi, otomobil tamircisi gibi çalışıp aracın arka lastiğini çıkartarak, özel bölmeye saklanmış 33,5 kilo eroini buldu.
Bu haber 2013-09-25 16:59:02 eklenmiş ve 368 kez görüntülenmiştir.

Adana polisi, otomobil tamircisi gibi çalışıp aracın arka lastiğini çıkartarak, özel bölmeye saklanmış 33,5 kilo eroini buldu.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, iki otomobilde özel bölme yapılarak eroin sevkiyatı yapıldığı ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen polis, Van'dan çıkan otomobilleri takibe başladı. Otomobiller Kayseri'de bir otoparka bırakıldığı sırada polis operasyon için düğmeye bastı. Yapılan operasyonda otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı. Polis daha sonra otomobillerde bulunan eroinleri ele geçirmek için Narkotik köpekleriyle arama başlattı. Köpekler, otomobillerin arka sol lastiğinin bulunduğu yere tepki gösterirken, bunun üzerine lastikleri tamirci gibi söken polis, eroini aramaya başladı. Uzun uğraştan sonra otomobilin kaportasına yapılan özel bölmede 77 paket 33,5 kilo eroini ele geçiren polis, ele geçirdiği bu eroinle 3 milyon 345 bin 800 kişinin zehirlenmesinin önüne geçti. Zanlılar ise, polisin sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi. - Adana

ETİKETLER : Adana Polisi 33 Buçuk Kilo Eroin Ele Geçirdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA