İhyad Gönülleri Kazanmaya Devam Ediyor

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD), ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımları Ramazan ayında da sürdürüyor.
Bu haber 2013-08-06 14:59:01 eklenmiş ve 434 kez görüntülenmiştir.

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD), ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımları Ramazan ayında da sürdürüyor. İHYAD, ekonomik durumu iyi olmayan aileleri 100 koli kumanya ile sevindirdi. Mahalle mahalle gezen gönüllüler, gıda malzemelerinden oluşan kumanyaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

İHYAD Başkanı Mehmet Aslan yaptığı açıklamada, Ramazan ayının rahmet, merhamet ve insanların birbirini hatırlama ayı olduğuna değinerek, Ağrı'daki ihtiyaç sahibi vatandaşları hatırlayarak dertlerini paylaşmaya, onlara yardımcı olmak isteyen hayır sahibi vatandaşların paylaşımlarına köprü olmaya çalıştıklarını belirtti.

Sevgilerin paylaştıkça arttığına, üzüntülerin paylaştıkça azaldığına, kazançların da paylaşıldıkça bereketlendiğine işaret eden İHYAD Başkanı Mehmet Aslan, şöyle devam etti: "İmkanları yerinde olan vatandaşlarımızın katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, elimizden geldiği ölçüde yardım ulaştırmaya çalışacağız. İnşallah hep beraber vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın katkılarıyla Ağrı'da yaşayan mağdur halkımızın yanında olmaya ve dertlerini paylaşarak azaltmaya çalışacağız." dedi.

ETİKETLER : İhyad Gönülleri Kazanmaya Devam Ediyor
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA