Elfed'den Rektör Demirdağ'a Ziyaret

ELFED'DEN REKTÖR DEMİRDAĞ'A ZİYARET - Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Genel Başkanı Faik İçmeli ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kutbeddin Demirdağ'ı makamında ziyaret etti.
Bu haber 2013-09-25 15:59:02 eklenmiş ve 425 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Genel Başkanı Faik İçmeli ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ı makamında ziyaret etti.

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli başkanlığında gerçekleşen ziyarette federasyon yönetim kurulu üyeleri ile Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez ile Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı da hazır bulundu.

İstanbul'daki Elazığ derneklerinin bir çatı altında toplandığını ifade eden ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli, "Federasyonumuza destek sunan kıymetli siyasetçi, bürokrat ve dostlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda sayın Rektörümüzü ziyaret ettik. Bizleri çok sıcak karşıladılar. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

ELFED Yönetim Kurulunu ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, İstanbul'da bulunan Elazığ derneklerinin bir çatı altında toplanmasının güçbirliği noktasında önemli olduğunu vurguladı.

ETİKETLER : Elfed'den Rektör Demirdağ'a Ziyaret
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA