HSBC Gönüllülerinden Anlamlı Yardım

HSBC GÖNÜLLÜLERİNDEN ANLAMLI YARDIM - Kazım Karabekir İlkokulu bakımdan geçirildi, öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.
Bu haber 2013-09-25 12:59:04 eklenmiş ve 353 kez görüntülenmiştir.

Elazığ'ın doğusunda bulunan Kazım Karabekir İlkokuluna Hsbc Gönüllüleri tarafından anlamlı bir dizi yardım yapıldı. Bu kapsamda okulda bir dizi bakım ve onarım çalışmasına imza atılırken, minik öğrencilerde unutulmadı. Hsbc Gönüllüleri tarafından okulun ilk haftasında minik yavrulara çeşitli kırtasiye yardımı yapıldı.

HSBC Türkiye tarafından, Hsbc çalışanlarının iş dışı sosyal birlikteliklerini sağlamak, kurum kültürünü yaşatmak ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla oluşturulan Hsbc Gönüllüleri, Hsbc Elazığ Şubesi'nin desteği ile Elazığ Kazım Karabekir İlk Okulu'nun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Elazığ Kazım Karabekir İlk Okulu'nda gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları kapsamında, çatı tamiratı, cam ve çerçeve değişikliği ve dış cephe boyası Eylül ayında tamamlanırken, yine Hsbc Gönüllüleri'nin diğer bir sosyal sorumluluk projesi olan Kardeş Okullar Projesi kapsamında da okulun öğrencilerine kırtasiye setleri hediye edildi. HSBC Gönüllüleri'yle birlikte projeye katkı sağlayan Hsbc Elazığ Şubesi çalışanları ve Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenleri yenilenen okullarında yeni defterleri, boya kalemleri ile ders başı yapan Karabekir İlk Okulu öğrencilerini 25 Eylül Çarşamba günü de ziyaret edecekler.

ETİKETLER : HSBC Gönüllülerinden Anlamlı Yardım
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA