Coşkun Ailesi'nin Acı Günü…

COŞKUN AİLESİ'NİN ACI GÜNÜ… - Van'ın kahvaltı kültürünün başkenti olarak bilinen Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu'nun sahibi Kenan Coşkun'un babası Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hacı Hüseyin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Merhumun naşı Garipler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Bu haber 2013-09-25 10:59:02 eklenmiş ve 478 kez görüntülenmiştir.

Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu'nun sahibi Kenan, Şefik ve Akif'in babaları Refik Coşkun(75), dün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Bir süredir hastalıkla boğuşan ve kendi evinde istirahat eden Refik Coşkun, yaşam savaşına yenik düştü. Van'ın eşraflarından olan ve çevresi tarafından sevilip sayılan Refik Coşkun'un cenaze namazı dün öğlen vakti Hacı Hüseyin Camii'nde kılındı. Daha sonra yoğun bir kalabalık eşliğinde Garipler Mezarlığı'na götürülen naaş, burada yüzlerce seveni tarafından dualarla toprağa verildi.

Definin ardından İskele Caddesi üzerinde Cengizler Sitesi'nde taziyeler kabul edildi. İlk günkü taziyeye ildeki üst düzey isimlerin yanı sıra çok sayıda seveni ve vatandaşlar katıldı.

"Her nefis ölümü tadacaktır"

Babasının ölümünün kendilerini üzdüğü gibi, Allah'ın da bir takdiri olduğunu ifade eden Kenan Coşkun, "Yüce Allah kutsal kitabımızda da her nefsin ölümü tadacağını buyurmuştur. Bizim babamız da her canlı gibi ölümü tatmıştır. Kendisi 75 yaşın üzerindeydi. Bir süredir hastalığı devam ediyordu. Belki de ölüm babam için daha hayırlı oldu. Babamın cenaze namazını kılanlara, defin için mezarlığa gelenlere ve taziyemize katılarak dualarıyla babama rahmet edenlere teşekkür ediyorum. Allah herkesin hayrını kabul etsin diyorum" ifadelerini kullandı.

Coşkun Ailesi'nin ilk günkü taziyesine; Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faruk Alpaslan, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, Valilik çalışanları, Emniyet çalışanları, belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

ETİKETLER : Coşkun Ailesi'nin Acı Günü…
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA