Mahkumlara 'İnsan ve Mahiyeti' Konulu Konferans

MAHKUMLARA 'İNSAN VE MAHİYETİ' KONULU KONFERANS - Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı'nın öncülüğünde Denetimli Serbestlik ve Şube Müdürlüğü bünyesinde 'İnsan ve Mahiyeti' konulu bir konferans düzenlendi.
Bu haber 2013-09-24 18:59:03 eklenmiş ve 345 kez görüntülenmiştir.

Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı'nın öncülüğünde Denetimli Serbestlik ve Şube Müdürlüğü bünyesinde 'İnsan ve Mahiyeti' konulu bir konferans düzenlendi.

Erzurum Adliye Sarayı Eğitim Salonu'nunda Aktif Yayınevi Genel Yönetmeni Yüksel Uca "İnsan ve Mahiyeti" konulu konferans verdi. Uca, insanın kainatın halifesi olduğunu vurgulayarak, onun yaratılan bütün mahlukat içinde en üstün bir varlık olduğunu, kainatta olan her şeyin onun istifadesi için yaratıldığına dikkat çekti. İnsanın kainatta mihrak ve merkez noktada olduğunu, bütün kainatın ve yaratılan diğer mahlukların onun istifadesi için yaratıldığını, bu bakımdan insanın bu kainatın en son, en Münevver ve en cemiyetli bir meyvesi olduğunu söyledi. Kainatın nakş-ı azamı olan, ahsen-i takvimde yaratılan, yerin, göğün ve dağların bile almaktan çekindikleri emaneti uhdesine alan yani bu istidatta yaratılan insanın da elbette en mühim vazifesinin, iman ve ibadet olacağını ifade etti.

Erzurum Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Arif Karataş da yaptığı açıklamada, "İki yıldan beridir hapishanelerde mahkumlara yönelik faaliyetlerinin olduğunu, hapishaneden çıkan veya şartlı tahliye olanlara yönelik de bu tür faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi." dedi.

ETİKETLER : Mahkumlara 'İnsan ve Mahiyeti' Konulu Konferans
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA