Şifa Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi

ŞİFA BAŞARILI ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ - Özel Erzurum Şifa Hastanesi yönetimi çalışmalarındaki başarılarından dolayı, bazı çalışanlarını ödüllendirdi.
Bu haber 2013-09-24 15:59:02 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

Özel Erzurum Şifa Hastanesi yönetimi çalışmalarındaki başarılarından dolayı, bazı çalışanlarını ödüllendirdi.

Şifa Hastanesi Burç Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Hastanenin "İç Hizmet Bay ve Bayan" çalışanları ayın başarılı personeli seçildi. Yine bölümler arasından ise Reyhan Cömert Yiğit, Meryem Köseoğlu, Sibel Güder, Pınar Tabki, Nurcan Dur, Şehriban Kaya, Orhan Sarıkaya ayın başarılı personeli seçildiler. Başarılı personele Başhekim Sabahattin Dalga tarafından belge ve hediye verildi.

Başhekim Dalga, "Şifa Hastanesi her geçen gün hizmet ağını büyütürken, çalışan sayısını da artırarak karşılaşılması muhtemel problemleri çözme gayreti içerisindedir. Hastane çalışanları olarak asli görevimiz buraya gelen tüm hastalarımızı memnun edebilmektir. Bunu başarmanın yolu da bu kurumda çalıştığımız sürece burası benim hastanem gelen hasta her kim olursa olsun kendi yakınım gelmiş düşüncesiyle hareket etmek durumundayız. İnsanın olduğu yerde mutlaka hatalar olacaktır, ama bizim işimiz sağlık sağlıkta insan hayatı söz konusudur. İnsan hayatının söz konusu olduğu yerde mazeret üretmek, haklı olduğumuzu ispat etmeye çalışmanın önemi yok. Bu hastanede bizimle çalışmayı kabul edenler bu hassasiyetimizi asla unutmamalı, sağlık hizmeti gibi çok Kutsi bir görevi icra etmekteyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun." dedi.

ETİKETLER : Şifa Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA