Okyay'dan Yardıma Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes

OKYAY'DAN YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES - Okumayı Yaygınlaştırma Derneği (OKYAY) yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes açtı.
Bu haber 2013-09-24 13:59:02 eklenmiş ve 296 kez görüntülenmiştir.

Okumayı Yaygınlaştırma Derneği (OKYAY) yardıma muhtaç öğrenciler yararına kermes açtı.

Okumayı Yaygınlaştırma Derneği tarafından Elazığ Merkez postahane önünde hayır kermesi kuruldu.Kurulan kermes açılışına Elazığ Belediye Kültür Müdürü Uğur Ballıbey, OKYAY Başkanı Salih Cerit ile çok sayıda vatandaş katıldı. Elazığ'ın çeşitli yemeklerinin segilendiği hayır kermesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

OKYAY Başkanı Salih Cerit, "Fakir öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amacı ile kurulan hayır kermesinin, ortamının oluşmasını sağlayan hanım efendilere,kız kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık." dedi.

Okumayı yaygınlaştırmayı derneğinin bu sorumluluğu vicdanında duyan ve sorumluluk ile gönüllerini açan ve ellerini bir araya getiren gönüllülerin oluşturmuş olduğu Bir Nokta olduğunu ifade eden Başkan Cerit, "Kim bir insanın intiyacını giderirse Allah'da onun ihtiyacını giderir. İnşallah layıkıyla eğitim ve öğreyimini alamayan öğrencilerimizin bu imkanlara ulaşmak noktasında onların ihtiyaçlarını giderme sıkıntılarını ortadan kaldırma vesilemiz olacaktır." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Okyay'dan Yardıma Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA