Tahir Belediye Başkanı, Şifa Hekimlerini Ağırladı

TAHİR BELEDİYE BAŞKANI, ŞİFA HEKİMLERİNİ AĞIRLADI - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nden bir grup doktoru ilçede ağırladı.
Bu haber 2013-09-23 17:59:02 eklenmiş ve 405 kez görüntülenmiştir.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nden bir grup doktoru ilçede ağırladı.

Doktorlara beldedeki hizmetlerini anlatan başkan Seferoğulları, 2 dönemdir makam aracı ve şoförü bulundurmadan hizmet vermeye çalıştığını söyledi. Kadrolu 5 işçi ile beldeye üst seviyede hizmet sunduklarını aktaran Seferoğulları, "İki dönemdir Tahir'de başkanlık yapıyorum. Bugüne kadar özel şoförüm ve makam aracım olmadı. Kendi arabamı makam aracı olarak, şoförlüğünü de kendim yapıyorum. Görevi devraldığım günden itibaren beldemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmak için mesai gözetmeksizin gece gündüz, bayram tatil demeden, belediye hizmetlerinin beldenin her noktasına ulaştırarak, beldeyi yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

ETİKETLER : Tahir Belediye Başkanı Şifa Hekimlerini Ağırladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA